• fou2

O le itumalo o pisinisi i le taulaga o le "motu o tagata", ma ua avea mata tetele o le LED i fafo ma autu autu o faasalalauga

Alamanuia Frontier

O le Tausaga o le Lapiti o loʻo i se amataga lelei, o loʻo faʻateleina le taumafa, o le tele o taulaga na faʻafeiloaʻi i luga fou maualuga i faʻamatalaga eseese, ma pisinisi itumalo i nofoaga eseese o loʻo tumu i le malosi, faʻaopoopoina le matagofie o le tausaga fou i le atinaʻeina o mata o le LED i fafo.

O le taumafa o le Tausaga Fou e vevela "tatala"

I le aso lona fa o le Tausaga Fou, ina ua taia Shanghai i se galu malulu, o le pito maualalo o le vevela na pa'ū i lalo ifo o le 5 °, ae o faleoloa faatau e pei o Nanjing Road Pedestrian Street na tumu i tagata ma pisi. 

ala o faasalalauga1

I tafatafa o le mata tele o le LED i fafo i luga o le Nanjing East Road i Shanghai, sa i ai se tafega faifaipea o tagata o mai ma o atu, ma o auala talafeagai na oʻo lava i le faʻaogaina o auala faʻatapulaʻa ona o le motu o tagata.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai e pei o le "Consumption Heat Index of Offline Business Circles" na tuʻuina mai e le State Information Center, o le faʻasologa o le tamaoaiga o pisinisi faʻatau oloa a Saina ia Ianuari 2023 e 50.3%, faʻamutaina le paʻu muamua ma toe faʻaleleia i le 1.6 pasene. togi mai le masina talu ai;e aofia ai Beijing O faasino igoa o aai uma e 83, e aofia ai aai autu e pei o Beijing, Shanghai, Guangzhou, ma Shenzhen, ua mautu ma toe solomuli, ma o le tafe mai o pasese i nisi o aai ua oo lava i se maualuga fou i le tolu tausaga. 

ala o faasalalauga2

O lo'o fa'atupula'ia pea le fa'aalia o ala o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo

Talu mai le amataga o le 2023, faʻatasi ai ma itumalo faʻatau pisinisi vevela, o mata tetele o le LED i fafo i totonu o itumalo pisinisi autu ua ausia foi le maualuga.E tusa ai ma faʻamatalaga Alipay, Hangzhou Hubin Yintai in77, Hangzhou Wulin Business District, Changsha Wuyi Square, Changsha Pozi Street, Xiamen Zhongshan Road China City, Changsha Duzheng Street, Chongqing Jiefangbei, Chongqing Shancheng Alley, Nanjing Confucius Temple, Nanjing New Well-known business itumalo e pei o Jiekou e sili ona lauiloa, ma o le fua faatatau o le fa'atupulaia o lo'o i totonu o le sefulu pito i luga o le atunu'u.

O mata tetele o le LED i fafo e "a'a ma tuputupu a'e" i itumalo o pisinisi i le taulaga, ma faaauau pea ona faaosofia le tuputupu ae o le taumafa.Fa'ailoga mata'utia lau tetele, e pei o "facades o le taulaga", o lo'o fa'aauau pea ona fa'alauiloa le fa'atuina o fa'ata'ita'iga fou o le taumafaina ma fa'atupuina fa'asologa o taumafa fa'apitoa i le taulaga.

Avea Nanjing Xinjiekou e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le Jinling Giant Screen 2688 ua toe faʻafouina le faʻafouina o le "lagona o le auai" malosi i le taimi o le tumutumu o tagata i le taimi o le Spring Festival.O se galu fou o faʻasalalauga faʻailoga o loʻo faʻatulagaina i taimi uma iinei, faʻaopoopo le lanu i le pisinisi pisinisi ma faʻaleleia le siosiomaga taumafa.A maeʻa le po, o le suiga o mea o le TVC e faʻaopoopoina ai le malosi i le itumalo pisinisi a Xinjiekou, e faʻaalia ai se vaaiga matagofie o le taulaga.

I le tausaga fou, o le a vave ona amata le faʻatupulaia o le taumafa maualuga.

O le Tausaga Fou o se taimi taua mo maketi ma faʻailoga e faʻaalia ai le malosi e faʻaleleia ai oloa ma auaunaga.I lenei Tausaga Fou, ua tali atu le au fa'atau i fa'aleleia atili o maketi e ala i le fa'aalia o le mana'omia o le taumafaina maualuga ma le malosi o le taumafaina.E masani ona faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina i le 2023. 

ala o faasalalauga3

O le gauai atu a Brands i le toe foʻi mai o tagata i le taulaga ma le atinaʻeina o itumalo faʻapisinisi masani o ni mafuaaga taua lava e mafai ai ona faʻaauau pea le faʻalauiloaina o faʻasalalauga i fafo e tagata faʻasalalauga.O le maketiina i fafo o le Tausaga Fou e fesoasoani i faʻailoga e faʻatuina se ata fou ma sima i loto o le au maimoa, ma e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau e faia filifiliga sili atu le lelei o le taumafa i le tele o auala e fai ai filifiliga e pei o le a ma le auala e faʻatau ai i le taimi nei poʻo le lumanaʻi. .

A'afia i le a'afiaga faifaipea o le fa'ama'i i le lua tausaga talu ai, o le a fa'aalu pea le taimi mo le fa'amoemoeina o tagata o lo'o taumafaina ma le naunau e taumafai e toe fa'aleleia, lea e mana'omia ai le fa'aauauina o le gaosiga o le malosi malosi o fa'ata'ita'iga.I le taimi nei, e tatau ona tatou gauai atu i le tuusao, fatuina se lagona o le taumafaina moni, faoa lenei avanoa, ma faʻamatuʻu atoatoa le gafatia o le taumafaina. 

ala o faasalalauga4

O le tala lelei e aumaia e le Tausaga Fou ia i tatou o le tafe mai o tagata, ma o le aufaasālalau i fafo ua faʻaalia se auala sili ona lelei fesoʻotaʻiga i se vaitaimi faʻapitoa, faʻaauau pea le faʻaalia maualuga.E mafai ona fai mai o le mata tele o le LED i fafo o loʻo i luga o le laina pito i luma, e faia ai se amataga lelei mo le maketiina i fafo o le tausaga fou.


Taimi meli: Mati-15-2023