• fou2

O le polokalame a le National Key R&D Program "High Quality, Full Spectrum" poloketi na faia e Shineon na pasia le taliaina e le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi.

O le suʻesuʻega autu a le atunuʻu ma le atinaʻeina o fuafuaga "Tulaga maualuga, mea faʻamalama semiconductor inorganic atoa, masini, lamepa ma moliuila faʻatekonolosi gaosi oloa" manuia na pasia le taliaina!

Talu ai nei, o le polokalame autu o suesuega ma atinae a le atunuu "Strategic Advanced Electronic Materials", o se vaega o le atunuu autu suesuega ma atinae polokalame, "Tulaga maualuga, atoatoa alaleo inorganic mea moli semiconductor, masini, lamepa ma lanterni alamanuia gaosiga tekinolosi" na pasia lelei e le poloketi le iloiloga atoatoa o faatinoga na faatulagaina e le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi.taliaina.O le fonotaga mulimuli o le poloketi faapitoa ia Setema 24, 2021 na faia ma le manuia i Beijing.O lenei fonotaga faaiu sa taitaia e le High-Tech Research and Development Center a le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi, na talimalo ai Nanchang Silicon Semiconductor Technology Co., Ltd., le poloketi ma le mata'upu ta'ita'i iunite, ma sa fa'amaopoopoina e le 25 vaega lagolago. ma le 32 sui.Academician Jiang Fengyi o le Iunivesite o Nanchang sa avea ma faufautua o le vaega o galuega faatino.O le Faatonu Sili o Yang Bin o le High Technology Center a le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi na fofogaina se saunoaga.Dr. Guoxu Liu mai ShineOn na auai i le fonotaga o le autu o le "High-quality White LED Packaging and Phosphor R&D".

930 (1)

Na vaevaeina le fonotaga i ni vaega se lua: lipoti fa'amae'aina galuega ma su'ega fanua.O le taʻitaʻi o le poloketi, o le tagata suʻesuʻe Liu Junlin, na faia se lipoti i le fanua.O fa'ailoga fa'atekinisi autu o lenei poloketi ua mae'a.Faatasi ai ma i latou, o le malosi malosi o le moli samasama ma le lanu meamata ua malepelepe i faafitauli faavaomalo.O se vaega o fa'ai'uga ua fa'ataunu'uina fa'atasi ma fa'atautaia le fa'alauiloaina o talosaga.

930 (2)

O le suʻega i luga ole laiga o le poloketi na faia i le Yizhuang headquarters o ShineOn (Beijing) Technology Co., Ltd., ma sili atu i le sefulu tagata mai le poloketi faʻapitoa iloiloga faʻatinoga vaega faʻapitoa ma taʻitaʻi o le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi. mata'ituina su'ega fa'ailoga autu o le tele o fa'ata'ita'iga a le vaega o le poloketi i lea taimi.I le avea ai o le autu o le iunite, ua fausia e ShineOn se moli lanu moana e tasi e faʻaosofia ai le malamalama paʻepaʻe LED na gaosia e le cyan, lanumeamata ma le mumu phosphors e ausia ai le CRI 98, ma o le susulu malamalama e oʻo atu i le 135.8 lm / W i le maualuga o le 20A. /cm2.O fa'ata'ita'iga uma o fa'ata'ita'iga na fa'ata'ita'iina i luga o le saite ua o'o ma sili atu i fa'ailoga o su'esu'ega mataupu.

930 (3)

Na asiasi foi le au atamamai i le faʻaaliga o le tele o taunuʻuga a le vaega o galuega faʻaalia i le kamupani ShineOn.Ma asiasia le nofoaga autu o suʻega ma le afifiina ma le suʻega faʻamamaina faleaoga.ShineOn CEO Dr. Zhencan Fan ma CTO Dr. Guoxu Liu faʻalauiloa le kamupani atoa-alaleo faasologa LED, Mini-LED backlight ma Micro-LED faʻaaliga faʻataʻitaʻiga i tagata tomai faapitoa asiasi i auiliiliga, faʻapea foʻi ma le alualu i luma o suʻesuʻega ma atinaʻe, alualu i luma tekinolosi, tulaga faalauiloa oloa ma maketi i totonu o le atunuu o oloa autu.Fa'amoemoega ma isi.Na fesiligia ma le toto'a e le Fa'atonu Yang Bin o le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi e uiga i le fa'afouina o tekonolosi oloa ma le fa'aogaina o oloa.Fa'amaonia taunu'uga o 'oloa uma o alaleo 'ese'ese na atia'e e le 'au fa'atino, ma fa'amoemoe e fa'aauau pea le fa'alauteleina o le fa'aogaina ma le fa'aleleia atili o oloa fa'a-le-la'au maualuga.E fautuaina le faʻateleina o le faʻalauiloaina o moli semiconductor maualuga ma faʻateleina faʻamanuiaga tau tamaoaiga.

930 (4)

Fa'alagolago i fa'ai'uga o su'esu'ega o lenei mata'upu, ua fa'asalalau fa'asolosolo ai e ShineOn le Ra98 Kaleidolite fa'asologa o le maualuga o le CRI ma le maualuga o le malamalama fa'alelei LED ma fa'ataunu'uina uta fa'apisinisi.I le taimi lava e tasi, ua faʻalauteleina le atinaʻeina o le "puipuiga mata" faʻavae e faʻavae i luga o moli moli lanu moana lua e faʻaosofia ai le cyan, lanumeamata, ma le mumu phosphors.Faatasi ai ma le maualuga o le CRI ma le moli lanumoana maualalo, ua tele na gaosia i fale taʻutaʻua aʻoaʻoga moli i Saina ma avea ma moli potuaoga ma moli kesi.Fa'atatauga oloa fa'atatau.O le talia malie o lenei poloketi autu o suʻesuʻega ma atinaʻe fuafuaga a le atunuʻu, o se faʻaaliga lea o taunuʻuga taua a ShineOn ma ona vaega auai i suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe atinaʻe, ma e iai foʻi le taua tele mo le faʻaauauina o mea fou ma atinaʻe i le lumanaʻi.


Taimi meli: Sep-30-2021