• fou2

Le autu sili ona "vevela" i le pisinisi moli

I le avea ai o se fale gaosi oloa, o itu uma o le LED alamanuia e fesoʻotaʻi vavalalata, ma o se mafutaga o le loloto o le galulue faʻatasi i le va o le sapalai sapalai ma le alamanuia filifili.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi, o loʻo feagai kamupani LED ma faʻafitauli e pei o le le lava o le sapalai o mea mataʻutia, faʻatau oloa e leai ni faʻaputuga, utiuti le suavai, ma le maualalo o tupe maua a tagata faigaluega.

A'o fa'aauau pea ona sosolo le fa'ama'i i le lalolagi, o nisi o kamupani laiti e i'u lava ina gau ona ua le mafai ona latou gafatia le fa'agaioiina o galuega;o nisi o pisinisi laiti ma feololo e "ola" tetete ona o le le lava o tupe maua.

UVC LED

Talu mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o le taʻutaʻua o UV LED ua faʻaauau pea ona tulaʻi mai, ma tosina mai ai le au faʻatau.Aemaise lava, o le UVC LEDs ua avea ma "suamalie ma keke" i mata o tagata faʻatau ona o lo latou laʻititi laʻititi, maualalo le faʻaaogaina o le eletise, ma le faʻaleleia o le siosiomaga.

"O lenei faʻamaʻi ua mafua ai ona taʻutaʻua tagata faʻatau i le faʻaogaina, faʻateleina le faʻalauiloaina o tagata faʻatau i UVC LEDs. Mo UVC LEDs, e mafai ona faʻamatalaina o se faʻamanuiaga i le faʻaogaina.

"O lenei faʻamaʻi ua faʻaosofia ai le manaʻomia o maketi mo le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻiina o oloa i se tulaga patino. Aʻo sili atu le gauai atu o tagata faʻatau i le tumama ma le faʻamaʻiina, ua aumaia ai avanoa maketi e le masani ai i UVC LEDs."

Faʻasaga i avanoa faʻapisinisi e le faʻatapulaʻaina o le UVC LED, e le o toe faʻatali ma vaʻai kamupani LED i totonu o le atunuʻu, ma amata ona faanatinati i totonu o le faʻatulagaga.O le tulimatai atu i le UVC LEDs, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o faʻalavelave i le faʻaogaina o le eletise o le ultraviolet LEDs, o le a tele a latou mea e fai i le fanua o le faʻamaʻi ma maua avanoa lautele.E oʻo atu i le 2025, o le 5-tausaga tuʻufaʻatasiga o le tuputupu aʻe o le maketi UVC o le a oʻo atu i le 52%.

alamanuia1

Malamalama maloloina

Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau o moli soifua maloloina, o ana faʻaoga faʻaoga ua sili atu ma sili atu ona lautele, e aofia ai vaega e pei o le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻiina, soifua maloloina faʻafomaʻi, soifua maloloina aʻoaʻoga, soifua maloloina faʻatoʻaga, soifua maloloina fale ma isi.

Aemaise lava i le tulaga o le malamalama o aʻoaʻoga, e aʻafia i faiga faʻavae a le atunuʻu, o le toe faʻaleleia o moli potu i aoga tulagalua ma aoga maualuga i le atunuʻu atoa e tatau ona faʻaogaina oloa e fetaui ma faʻamalamalamaga o le soifua maloloina, o lea ua faʻalauiloa ai e kamupani LED oloa faʻamalama mo le soifua maloloina.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le LED Research Institute of Advanced Industry and Research (GGII), o le a oʻo atu le maketi o moli soifua maloloina a Saina i le 1.85 piliona yuan i le 2020. E faʻatatau e oʻo atu i le 2023, o le a oʻo atu i le 17.2 piliona yuan le maketi o moli soifua maloloina a Saina.

E ui ina vevela le maketi o moli soifua maloloina i le 2020, e leʻi faʻaauau pea le taliaina o maketi.E tusa ai ma le auʻiliʻiliga a le aufaipisinisi, o faʻafitauli autu o loʻo i ai nei o le vave faʻalauiloaina o moli soifua maloloina e masani lava ona atagia i vaega nei:

O le tasi o le leai o ni tulaga faatonuina.Talu mai le faʻalauiloaina o le manatu o moli soifua maloloina, e ui lava o loʻo i ai tulaga faʻavae ma atinaʻe, matou te leʻi vaʻaia le tulaʻi mai o tulaga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻamatalaga.O tulaga eseese o maketi e faigata ai ona fa'atonutonu oloa mo moli soifua maloloina.

O le lona lua o le manatu faatapulaa.Mai le vaaiga o le atinaʻeina o oloa, o loʻo faʻaaogaina pea e le tele o kamupani mafaufauga faʻale-aganuʻu e atiaʻe ai oloa moli maloloina, faʻalogo tele i le faʻamalamalamaina o le malamalama ma le faʻaalia o oloa, ae le amanaʻia le autu autu o le moli maloloina.

O le lona tolu o le leai o se faʻatonuga o pisinisi.I le taimi nei, o oloa moli soifua maloloina i luga o le maketi o loʻo faʻafefiloi.O nisi oloa e fai mai o moli o le soifua maloloina, ae o mea moni lava o moli masani.O oloa leaga e matua afaina ai le maketi ma mafua ai ona le talitonu tagata faʻatau oloa mo moli soifua maloloina.

Mo le atinaʻeina o moli maloloina i le lumanaʻi, e tatau i kamupani ona foia faʻafitauli mai le faʻapogai, aveese le tau mai nofoaga lagolago, ma tautua tagata faʻatau mai le talosaga, ina ia mafai ona latou maua se siosiomaga malamalama lelei.

Pou moli atamai

alamanuia2

O pou moli atamai ua manatu o se tasi o ave sili ona lelei mo le faʻataunuʻuina o aai atamai.I le 2021, i lalo o le faʻalauiloaina faʻalua o atinaʻe fou ma fesoʻotaʻiga 5G, o pou moli atamai o le a faʻafeiloaʻi i se lavelave tele.

Fai mai nisi o tagata mai totonu, "O le a tupu aʻe le pisinisi pole malamalama atamai i le 2018;e amata i le 2019;o le a faʻateleina le voluma i le 2020."O nisi tagata fai totonu e talitonu "2020 o le tausaga muamua lea o le fausiaina o pou moli atamai."

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le LED Research Institute of Advanced Industry and Research (GGII), o le a oʻo atu i le 41 piliona yuan le maketi a Saina i le 41 piliona yuan i le 2020, ma o loʻo faʻamoemoeina i le 2022, o le a oʻo atu i le 223.5 piliona yuan le maketi o le moli malamalama a Saina.

E ui lava o loʻo faʻatuputeleina le maketi pole malamalama, ae o loʻo feagai foi ma se faʻasologa o faʻafitauli.

E tusa ai ma le saunoaga a Ge Guohua, sui pule o le Guangya Lighting Research Institute o Guangdong Nannet Energy, "I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga pole-pole malamalama ma galuega faʻataʻitaʻi, ma e itiiti ni galuega faʻatino i le taulaga;fa'aagaga fa'aagaga, fa'atulagaina galuega, ma le tausiga e faigata;e le o manino le faʻataʻitaʻiga.O faʻamanuiaga e le o manino, ma isi."

O le tele o tagata i totonu o pisinisi ua faʻaalia masalosaloga pe mafai ona foia faʻafitauli o loʻo i luga?

I lea itu, o fofo nei ua fautuaina: "tele ata i le tasi, tele pusa i le tasi, tele upega i le tasi, ma le tele o kata i le tasi."

Malamalama Fa'afanua

O le faʻamaʻi fou o le niumonia o loʻo oʻo mai faʻafuaseʻi, ma o vaega uma o le laina eletise LED e sili atu pe itiiti foi le afaina.Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faʻatinoina o le faiga faʻavae fou, o le faʻamalamalamaina o laufanua, o se vaega taua, na filifilia e faʻaumatia ai le faʻalavelave i le afa muamua o le tausaga.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e malo faʻapitonuʻu, i masina talu ai nei, o le tele o galuega faʻamalamalamaina o laufanua i le atunuʻu na amatalia le tauofoga, ma ua faʻateleina le faʻatupulaia o maketi.

Ae i le manatu o Dr. Zhang Xiaofei, "O le atinaʻeina o moli laufanua e leʻi oʻo i le saoasaoa sili ona vave. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻafefeteina o pisinisi faʻaleaganuʻu ma tagata tafafao maimoa, o le a vave ona atiaʻe le faʻamalamalamaina o laufanua i le lumanaʻi."

O faʻamatalaga mai le Advanced Industry Research LED Research Institute (GGII) o loʻo faʻaalia ai foi e mafai e le maketi o moli laufanua a Saina ona faatumauina le maualuga o le tuputupu ae o le sili atu i le 10% i le taimi o le 13th Five-Year Plan period, ma o le alamanuia e tatau ona oʻo atu i le 84.6 piliona yuan i le 2020 .

Faʻavae i luga o le televave o le atinaʻeina o moli faʻafanua, tele kamupani LED o loʻo tauva mo le faʻatulagaina.Ae ui i lea, e taua le maitauina e ui lava o loʻo i ai se numera tele o kamupani o loʻo auai i moli faʻafanua, e le maualuga le faʻaogaina o pisinisi.O le tele o kamupani o loʻo faʻatumauina pea i totonu o maketi ogatotonu ma maualalo o le faʻalapotopotoga o moli.Latou te le gauai atu i le R & D ma tekinolosi faʻafaigaluegaina, ma le leai o ni tulaga matutua mo le tauvaga ma le atinaʻe Ma pulega faʻaogaina, o loʻo i ai faʻalavelave i totonu o pisinisi.

I le avea ai ma nofoaga fou o le faʻalauiloaina o moli uila, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaleleia o le laufanua i le lumanaʻi ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulaga ma le faʻaauau pea o le matua o tekinolosi.

alamanuia3
alamanuia4

Taimi meli: Me-07-2021