• fou2

Le fa'atupuina o le atina'e o fale moli fale atamai a Saina i le 2022

zsrdgd (1)

O moli atamai e sili atu nai lo le 15% o fale atamai

E tusa ai ma le lipoti a le Prospective Industry Research Institute, faatasi ai ma le faaleleia o tulaga o le soifuaga, ua faasolosolo malie lava ona faatelevaveina le sailiga a tagata lautele mo le ola lelei.I lalo o le faatosinaga a le tele o mea taua e pei o le lagolago i faiga faavae, le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa ma le IOT tekonolosi, ma le faʻaleleia o le taumafaina, ua oʻo mai le vaitaimi ole faʻaoga o le fale atamai.I le avea ai o se vaega taua o le fale atamai, o moli atamai na faʻaalia ai se paʻu tele.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Smart Home Industry Alliance (CSHIA), o moli atamai o loʻo nofoia se vaega tele o maketi i fale atamai, e oʻo atu i le 16%, lona lua i le saogalemu o fale.

O lo'o fa'atupuina le malamalama o le fale atamai

Mai le vaaiga o le faiga pulea o moli fale atamai, mai le tino faaletino o faamau mamao pulea, e ala i le faagasologa o le atinaeina o le telefoni feaveai APP, leo, lagona avanoa po o le vaaiga, ma isi, o le a iu lava ina ausia e le faiga se aafiaga valea o le tagata lava ia. -aoaoga.

Mai le laasaga o le atinaʻeina o moli fale atamai, e mafai ona vaevaeina i vaega muamua, atinaʻe ma le atamai.I le taimi nei, o le malamalama o le fale atamai i loʻu atunuu e mafai ona matua iloa ai galuega o le tulaga faʻapitoa, otometi faiga faʻaiʻuga, faʻataunuʻu vave ma suʻesuʻega taimi moni.E sili atu le sa'o o le fa'atinoina o le fa'atinoga o mea fa'amalama, ma e mafai fo'i e tagata fa'aoga ona fa'amanino atili mana'oga mo moli.

I le lumanaʻi, a maeʻa ona ulufale atu le malamalama o loʻu atunuʻu i le tulaga atamai, o le a maua e le moli fale atamai le tomai e aʻoaʻo ai le tagata lava ia, ma tuʻuina atu faʻamalamalamaga faʻapitoa e tusa ai ma suʻesuʻega faʻamatalaga tetele.

O moli fale atamai e tele lava faʻafitauli

Ona o le tele o ituaiga fale atamai i totonu o loʻu atunuu, o loʻo i ai pea le faʻafitauli o le moli o le fale ma isi masini atamai fale e faigata ona fausia se fesoʻotaʻiga lelei;lona lua, ona o oloa moli fale atamai e le na'o mea e manaʻomia mo aiga, e le lava le faʻalauiloaina o tagata, ma faʻatau atu oloa moli fale.Fa'atapula'a.E le gata i lea, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o nisi mea faʻamalama atamai fale ma atonu e manaʻomia ona teuteuina.O tagata faʻatau e maualuga atu tau ma maualalo manaʻoga faʻatau.

Tulaga moli fale atamai

Mai le vaaiga o le maketi o moli fale atamai a loʻu atunuu, ona o uiga o le moli fale atamai lava ia, o le tele o pisinisi i luga o tuaoi o le a ulufale atu i le maketi moli fale.

E le gata i lea, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa a loʻu atunuu, 5G, cloud computing ma isi tekinolosi, e faʻamoemoeina o le a agai atu le malamalama o le fale atamai a loʻu atunuu i le tulaga o le AI le lagona, ma o oloa o le a sili atu ona aoga, sili atu. faʻaoga faʻaoga, ma sili atu AI faʻavae;i le taimi lava e tasi, o le a faʻaleleia atili le poto masani o tagata faʻaoga.O le a faʻaleleia atili, ma o le a faasolosolo malie lava ona le aoga le poto masani a le tagata faʻaoga.

E le gata i lea, talu ai nei na tatalaina ai e le IDC le "China Smart Home Equipment Market Market Quarterly Tracking Report (2021Q2)".O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le afa muamua o le 2021, o le maketi o masini fale atamai a Saina o le a faʻatau atu pe tusa ma le 100 miliona iunite, ma o le faʻauluina faʻaletausaga i le 2021 e faʻamoemoe e 230 miliona iunite.E 14.6% le si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga.I le isi lima tausaga, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o le aofaʻi o le faʻatupulaia o le maketi o masini fale a Saina i le 21.4%, ma o le a latalata le maketi i le 540 miliona iunite i le 2025.

O loʻo faʻaalia e le lipoti o fofo atamai fale atoa o le a avea ma afi taua mo le faʻatupulaia o maketi.I totonu o le fale atoa fofo atamai, o le maketi o uta o moli atamai, saogalemu ma masini e fesoʻotaʻi ma masini o le a faʻatupulaia vave i le isi lima tausaga.O loʻo faʻatatau i le 2025, o le a sili atu i le 100 miliona iunite a Saina, ma o le a oʻo atu i le 120 miliona iunite faʻatau oloa mo le mataʻituina o fale.

IDC faailoa mai e faapea o le atinae o Saina atoa-fale maketi maketi o le a faaalia ai ni faiga se tolu: Muamua, o le fale atamai mata pulea tutotonu e tele le gafatia maketi e pei o se isi tagata-komepiuta uafu masini uafu;lona lua, o le faʻavasegaina o fesoʻotaʻiga a le tagata-komepiuta e fai ma faʻavae mo fegalegaleaiga faʻanatura o le itu taua o le atinaʻeina o le atamai fale atoa;lona tolu, o le fausiaina o alavai ma alavai a tagata e faaaogāina o auala autu ia mo le faalauteleina o maketi i lenei laasaga.


Taimi meli: Apr-21-2022