• fou2

Smart + soifua maloloina moli, Ua oʻo mai se pisinisi fou

sau

I le taimi o loʻo faasolosolo malie ona oʻo atu le moli lautele i le taualuga o le alamanuia, o le tauvaga mo vaega maketi o loʻo faʻateleina le malosi.I le avea ai ma vaega autu e lua, o moli atamai ma moli soifua maloloina ua maua le gauai tele mai le pisinisi moli.
E tusa ai ma faʻamaumauga o suʻesuʻega a le LED Research Institute (GGII), o le maketi moli atamai a Saina o le a oʻo atu i le 100 piliona yuan i le 2021, o le faʻatupulaia o le 28.2% i lea tausaga ma lea tausaga.
I le taimi nei, o le taliaina o maketi o moli atamai e le maualuga, ma e le mafai ona suia le tulaga atoa mo le pisinisi moli moli uma.Dr. Zhang Xiaofei, taʻitaʻifono o Gaogong LED, na fautua mai, "O oloa moli atamai e tatau ona fetaui, faʻamalosia faʻatasi i totonu o le siʻosiʻomaga, ma e tatau ona faigofie ona faʻaoga a latou galuega. "
“E le o toe fa’atapula’aina le moli, ae ua toe fo’i i le fa’amoemoe muamua o le fa’amumuina o tagata, o le fa’aopoopoina lea o le iila i olaga o tagata, ma o le aga’i atu o le tu’ufa’atasia ma le atina’eina o le atamai ma le soifua maloloina e fetaui ma lea fa’amoemoe muamua”.
"O moli atamai o se maketi e tele le gafatia, ma o le a avea ma masani autu ma tauvaga i le pisinisi moli. Afai e pasi atu lenei tulaga quo i le maketi, o le a mafua ai le fenumiai i le va o tagata faʻaoga i tulaga o manaʻoga ma le malamalama.
Smart + soifua maloloina ua avea ma ki mo le tele o gaosiga tetele e talepeina le malamalama malamalama.
I le taimi nei, o le alamanuia moli soifua maloloina e leai se taʻiala manino.Sa i ai pea i se tulaga o tiga mo tagata faʻaoga ma le le mautonu mo pisinisi.O le tele o pisinisi tetele o lo'o i totonu o se tulaga tapunia faitotoa.
E fa'afefea la ona tupu a'e le malamalama lelei?
O le lumanaʻi o moli maloloina o le tuʻufaʻatasia ma le poto
A oʻo mai i le poto, e masani ona mafaufau tagata i le faanenefu ma le toning i siosiomaga eseese;pe a oo i le soifua maloloina, e masani ona mafaufau tagata i le tausiga lelei o mata.O le tuʻufaʻatasia o le poto ma le soifua maloloina ua aumaia ai avanoa fou tuputupu aʻe i le maketi.
O loʻo malamalama o le faʻaaogaina o fanua o oloa e faʻapipiʻi ai le poto ma le soifua maloloina e sili atu ma sili atu ona lautele, ma o loʻo aofia ai le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻaina, soifua maloloina faʻafomaʻi, soifua maloloina aʻoaʻoga, soifua maloloina faʻatoʻaga, soifua maloloina o fale ma isi fanua.


Taimi meli: Iuni-17-2022