• fou2

Masini moli i fafo o le Shineon

O moli i fafo e masani lava ona aofia ai moli auala galue, moli auala, moli ala, moli o le lotoa ma le tele o moli taʻaloga faʻapolofesa, moli faʻalo fale gaosi oloa ma isi talosaga.E aofia ai foʻi moli lolo, moli fufulu puipui, moli pika ma isi mea faʻapipiʻi moli.Faiga Pulea.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le Initaneti o mea tekonolosi ma le fausiaina o paka atamai i totonu o le atunuʻu ma aai atamai, o le tele ma le tele o pou multifunctional (poles moli atamai) na taʻua ma vaʻaia e aofia ai foi i le vaega o moli i fafo.

I lalo o le lua aʻafiaga o faʻamatalaga o faiga faʻavae o le 2019 "Faʻaaliga i le Toe Faʻafouina" Poloketi Faʻamalama Faʻafanua "Ma isi" Galuega Aʻoaʻoga "Ma le "Face Projects" Faʻamatalaga, ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le palealii i le 2020, faʻamalamalamaina o laufanua i moli i fafo Le vaega inisinia. Ua fa'atupula'ia le fa'amalama o le auala e mana'omia ai le vaega.

vaega
E tusa ai ma fa'amaumauga a le matagaluega o moli auala a lo'u atunu'u, o oloa fa'atauva'a i talosaga mo moli auala a Saina o lo'o tumau pea le mamafa o moli sodium.A maeʻa tausaga o sui, o oloa LED o loʻo faʻamauina mo na o le 30%.E atagia mai ai foi i le tulaga o moli auala, o loʻo iai pea i le 20 miliona i Saina.E le'i fa'atūina moli auala, ma e le'i maualuga atu lava i le 15% le aofa'i o le fa'ao'oina o moli auala i le 15% i le lalolagi atoa.Tusa lava pe o loʻo faʻavae i Saina pe vaʻavaʻai i le lalolagi, o LED o loʻo faʻamatalaina mo se vaega maualuga o le faʻaopoopoga o maketi, ae i totonu o se maketi faʻatau oloa, o loʻo i ai pea se avanoa sili atu mo le sui.I le taimi lava e tasi, o moli o le alalaupapa ma pou moli atamai ua vaʻaia le faʻatupulaia o maketi i le tausaga talu ai ma le alualu i luma o le fausiaina o atinaʻe tetele i le ogatotonu ma sisifo ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o taulaga pailate a le taulaga.

vaega-2
I le tulaga o le "carbon neutral" era, "itiiti le eletise, sili atu le susulu" oloa maualuga-lelei ua avea ma sailiga faifaipea o sini suʻesuʻe mo puna moli ma kamupani moli.I le tali atu i manaoga maketi, o le a faʻamalosia malosi e ShineOn oloa faʻamalama i fafo ma le EMC5050 ma le EMC3030 e avea ma pepa faʻapipiʻi autu mai le 2020. I le 2021, o faʻamatalaga o oloa ma faʻatinoga ua faʻaleleia ma faʻaleleia, ma le maualuga o le EMC5050 faʻasologa ma le EMC3030 faʻasologa maualuga. -malosi masini moli fafo:.

EMC5050 Fa'asologa

vaega-3 vaega-4

EMC5050 ta'iala fa'atinoga i lalo o ta'avale eseese (Ta=25℃)

vaega-5
EMC3030 Fa'asologa

vaega-6 vaega-7
E ui o le EMC5050 ma le EMC3030 e le o ni mea fou faʻapipiʻiina, ae o masini faʻapipiʻi faʻapipiʻiina sili ona faʻaaogaina.Ua ausia e le ShineOn le tulaga maualuga o le malamalama ma le faatuatuaina o nei oloa matutua e lua.
"Baojing" faasologa EMC5050 5W mana luminous lelei 180lm/W, "Malamalama Malamalama" faasologa EMC3030 1W mana malamalama lelei 210lm/W.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le faʻatuatuaina ma le maualuga o le tetee i le vulcanization e sili atu nai lo oloa tutusa.O oloa na lafoina i le tele o mea ma ua matua aloaia ma viia e tagata faʻatau.
O le lelei o le faʻatinoga o oloa na tosina mai ai le toʻatele o tagata asiasi, aemaise lava tagata faʻatau moli i fafo, oe na tu e fesili, fesoʻotaʻi, ma faʻafeiloaʻi faʻamatalaga patino i luga o le nofoaga.Faatasi ai ma i latou, o loʻo i ai le tele o kamupani faʻamalama i fafo.

O le a faʻaauau pea ona faʻatamaoaigaina faʻamatalaga o oloa e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, ma tulituliloaina le sini o le sili atu le maualuga o le faʻaogaina o le malamalama ma le faʻamaoni maualuga, e tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili atu saʻo, magafagafa ma mautinoa.


Taimi meli: Aukuso-11-2021