• fou2

Ta'ita'i moli fa'ato'aga

- Faʻalavelave i se taimi pupuu, o le lumanaʻi e mafai ona faʻamoemoeina

Ae ui i lea, talu mai le kuata lona tolu o le 2021, o meataalo moli mumu mo laʻau ua faʻaumatia e le manaʻoga maketi mo taʻavale ma infrared LED ma ua i ai le le lava, aemaise lava i tupe meataalo maualuga.I le taimi lava e tasi, o loʻo leai lava ni faʻatauga a le avetaʻavale eletise, o le tuai o taimi o felauaiga ma Amerika i Matu o le taofiofia o le au faifaʻatoʻaga faʻasaina i totonu o le fale ua aʻafia ai foi le faʻatinoga o uta o oloa faʻatau, ma mafua ai ona faʻagesegese e nisi o kamupani gaosi moli moli a latou gaosiga ma meafaitino. taumafaiga totini.
Faʻamalama faʻaleaganuʻu VS moli laau: manaʻoga maualuga ma maualuga maualuga
O moli la'au LED e matua'i ese lava mai moli fa'aleaganu'u, aemaise lava i tulaga o fa'aoga fa'aaliga, fa'atinoga, tekinolosi, ma isi mea. O le mea lea e fa'atupuina ai fo'i le fa'amalama o la'au LED e maua ai le tulaga maualuga o alamanuia.

Ta'ita'i moli fa'ato'aga

O oloa moli laau ua tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo le faʻaogaina o le R&D, gafatia faʻafouina tutoʻatasi, tulaga lelei ma le faʻatonutonuina o tau.Faatasi ai ma i latou, o le eseesega i le va o tekinolosi R & D ma isi oloa moli o loʻo taoto i le mamanu o fua faʻatatau.I le tulaga o tupe meataalo, moli laau O le taulaiga autu o le oloa o le photosynthetic photon efficacy PPE/photosynthetic photon flux PPF, ae o moli lautele e taulaʻi i mataupu e pei o le LM ma le anti-blue light.

Mo fa'amoemoega 'ese'ese, e 'ese'ese mana'oga a tagata fa'atau mo le fa'atinoga o chip.O moli la'au LED e mana'omia ai tupe meataalo e maualuga atu le malamalama ma maualuga atu le fa'atuatuaina.Pe a tulituliloaina le malamalama lelei o le 230lm / w, e manaʻomia le faʻaogaina o mea faʻapitoa faʻapitoa, faʻapipiʻi, faʻata faʻapitoa ma isi tekinolosi;pe a tuliloaina le maualuga o le faʻatuatuaina, o le filifiliga o le faʻatonutonuina o le faʻagasologa ma mea autu autu o loʻo faʻatulagaina Manaʻoga maualuga.I luga o le afifiina itu, o le faigata sili ona faigata i le ulufale atu i le maketi o moli moli o loʻo taoto i le atinaʻeina ma le gaosiga o se seti o mea e maua mai ai, maualuga maualuga le faʻaogaina o moli moli poʻo moli, lea e manaʻomia e foia ai le tuʻufaʻatasia ma le atinaʻeina o le pulea atamai. o le siosiomaga malamalama, laau photobiology, ma LED semiconductor tekinolosi.O le faafitauli.

O le eseesega i le va o moli laau ma moli masani o le moli laau e sili atu ona fetaui ma uiga tuputupu aʻe o laau.E manaʻomia le iloiloina mai le vaaiga o bio-optics, e le gata ina fetaui ma manaʻoga o laʻau eseese mo PPE / PPFD, ae ia tuʻufaʻatasia foi le tuputupu aʻe o laʻau i laʻasaga eseese Ina ia fetuunai le fualaʻau fualaʻau, Ulufale atu i le maketi moli laau e le. na'o mana'omia fa'aagaaga fa'atekinisi o fa'apogai malamalama ma modules, ae mana'omia fo'i le malamalama i le maketi ma faiga fa'avae.E le gata i lea, mo itulagi eseese, ituaiga eseese o laau, ma tulaga eseese o le tuputupu aʻe o le laau e tasi, e tatau ona faʻatuina le faʻamaumauga e sili ona talafeagai ma lelei "fuafua malamalama" ma polokalame tutusa, o le mea lea o le pipii i le va o le tagata faʻatau ma le tagata e manaʻomia. maualuga.

O faʻamalama o laʻau e faʻavae i luga o oloa maualuga ma maualuga, lea e manaʻomia ai kamupani e faʻaputu mo se taimi umi i tekonolosi faʻapipiʻi LED.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai i tagata faʻatau manaʻoga maualuga mo le ola o oloa moli moli LED, ma o oloa e manaʻomia 5-10 tausaga o faʻamautinoaga lelei.O mea fa'amalama o mea fa'apitoa mo moli mo fa'amalama o la'au.Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le faʻaogaina o le moli laau, e manaʻomia le mamanuina o se fusi o alaleo e mafai ona mafua ai se tali patino o laau;e tusa ai ma le faʻapitoa o le fusi o alaleo, e manaʻomia le faʻaogaina o le faʻatinoga o alaleo mauoa ma fetuutuunai o le LED e ausia Ma faʻamalieina le fusi o alaleo.Mai le vaʻaiga o le afifiina, e manaʻomia le tekonolosi faʻapipiʻi sili ona lelei e ausia ai le maualuga o le malamalama o le aofaʻi ma le maualuga o le faʻatuatuaina o oloa, ma e manaʻomia foʻi le mamanu sili ona lelei e faʻateleina ai le tufatufaina o le malamalama ma le malosi.

E tusa ai ma le faʻaogaina o le eletise, e tolu faʻailoga i totonu o le fanua o le faʻamalama moli uila.
1.Toeavaa fa'ainisinia.O lo'o fa'atupuina e aveta'avale moli la'au i le itu o le malosi maualuga.I le taimi nei, o le eletise i luga o le maketi ua oʻo i le 1200W, ma e ono toe faʻateleina i le lumanaʻi.O se lu'itau tele lea i le mamanu o le aveta'avale maualuga ma le gafatia o le gaosiga o le gaosiga fou.

2.O le faitotoʻa o le mamanu atamai.E manaʻomia e laʻau le malamalama eseese i laʻasaga eseese o le tuputupu aʻe, ma o manaʻoga mo le faʻamalamalamaina o le malamalama o manaʻoga ia mo le pulea lelei o le mana.

3.Fa'atau maketi.Ua lipotia mai o le tulaga lelei o oloa ma le atinaʻe lava ia o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le faʻalagolago ma le faʻaaloalogia o tagata faatau.Afai e leai se nofoaga talafeagai e ulufale ai, o le a le faanatinati le tagata faʻatau e faʻafeiloaʻi se fale gaosi oloa fou e fai ma faʻatau.

O le fua fa'atatau o mea e tu'u i totonu e avea ma mea e taula'i atu i ai le fa'ailoga.
O le faʻalauiloaina ma le taliaina o le faʻaogaina o tekonolosi faʻaola e ala i le au faifaatoʻaga ua oʻo i se tulaga maualuga, ma o le naunau e faʻaaoga moli moli o le LED ua faʻamalosia.Ae ui i lea, o le uluai tupe teufaafaigaluega i moli moli o le LED e fai si maualuga, ma o le fua faʻatatau o mea e tuʻuina atu ua avea ma faʻatoʻaga.O le popolega autu.I le fa'ata'ita'iga o fa'amalama o fale, o pili o le eletise e fa'atatau i le maualuga o le fa'aalu o tupe fa'aalu a tagata fa'atau.O le mea lea, o le faigata o le faʻalauiloaina o loʻo taulaʻi atu i le auala e faapaleni ai le feteʻenaʻiga i le va o le siʻitia o tau mo taimi pupuu ma le faʻasaʻoina o penefiti umi.

A o faasolosolo malie atu le pisinisi moli masani i luga o le taualuga, ua avea moli moli o le LED ma se nofoaga fou mo le atinaʻeina o atinaʻe.I le taimi nei, o le moli moli o le LED o loʻo i lona pepe, ae matou te talitonu o le a aʻafia i mea i fafo e pei o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi, le lava o fanua faʻatoʻaga, fanua le lelei, saogalemu o meaʻai, faʻaleagaina o le siosiomaga, suiga o le tau, ma le matua ma le tau. o fa'atekonolosi fa'amalama o la'au ta'ita'i.O le fa'aosoina e mea fa'alotoifale e pei o le fa'aitiitia atili, o le a lauolaola moli la'au LED ma aumaia mea e sili atu le soifua maloloina ma sili atu ona lelei i tagata uma.


Taimi meli: Tes-28-2021