• fou2

I le 2025, o fale lanumeamata o le a maeʻa atoa, ma o le faʻalauiloaina o moli moli o le a faʻavaveina.

Talu ai nei, na tu'uina mai ai e le Matagaluega o Fale ma Atina'e o Taulaga-Nu'u le "Fuafuaga lona 14 mo le Faasaoina o Malosiaga o Fale ma le Atinae o Fale Laumatamata" (fa'aigoaina o le "Fuafuaga Fa'asao Malosiaga").I le fuafuaga, o sini o le fausiaina o le faʻasaoina o le malosi ma le suiga lanu meamata, atinaʻe numera, tekinolosi atamai, ma tekinolosi maualalo-carbon o le a aumaia avanoa fou i le pisinisi moli.

O loʻo tuʻuina atu i le "Energy Conservation Plan" e oʻo atu i le 2025, o fale fou uma o le taulaga o le a fausia atoatoa e avea ma fale lanumeamata, o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi o le fale, o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le malosi o le fale, ma le faʻatupulaia o tulaga. o le fa'aaogaina o le malosi o le fale ma le fa'aosoina o le carbon o le a fa'atonutonu lelei.O le fausiaina ma le atinaʻeina o le kaponi ma le toe faʻaaogaina ua faʻavaeina ai se faavae mautu mo le maualuga o le carbon i totonu o le taulaga ma nuʻu i tua fale faufale aʻo leʻi oʻo i le 2030.

O le sini atoa o le faʻamaeʻaina lea o le toe faʻaleleia o le malosi o fale o loʻo i ai nei ma se eria e sili atu i le 350 miliona sikuea mita i le 2025, ma fausia fale ultra-maualalo ma latalata-zero malosi fale ma se eria e sili atu i le 50 miliona sikuea mita.

O le pepa o loʻo manaʻomia i le lumanaʻi, o le fausiaina o fale lanumeamata o le a taulaʻi i le faʻaleleia o le lelei o le atinaʻeina o fale lanumeamata, faʻaleleia le maualuga o le faʻasaoina o le malosi o fale fou, faʻamalosia le faʻasaoina o le malosi ma le suiga lanumeamata o fale o loʻo i ai nei, ma faʻalauiloaina le talosaga. o malosiaga fa'afouina.

01 Poloketi autu o le atina'eina o fale lanu meamata maualuga

Avea fale sivili i le taulaga e avea ma autu o le foafoaga, taʻitaʻia le mamanu, fausiaina, faʻagaioiga ma le faʻafouina o fale fou, toe faʻaleleia ma faʻalauteleina fale, ma fale o loʻo i ai nei e tusa ai ma tulaga o fale lanu meamata.E oʻo atu i le 2025, o fale fou i le taulaga o le a faʻatinoina atoatoa tulaga o fale lanu meamata, ma o le a fausia le tele o galuega fau fale lanu meamata maualuga, lea o le a faʻaleleia atili ai lagona o tagata o le poto masani ma le mauaina.

02 Poloketi fa'alauiloa fale e fa'aaogaina ai le malosi tele

Faʻateleina le faʻalauiloaina o fale faʻaaogaina malosi i Beijing-Tianjin-Hebei ma nofoaga lata ane, le Yangtze River Delta ma isi nofoaga agavaa, ma faʻamalosia le malo e teu faʻafaigaluega i fale e leai ni tupe mama, fale tetele lautele, ma fale fou i nofoaga autu o galuega. e fa'atino fale e fa'aaogāina le malosi e sili atu ona maualalo ma fa'ata'ita'iga fau fale e latalata i le leai o le malosi.E oʻo atu i le 2025, o le fausiaina o galuega faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le malosi e sili atu le maualalo ma le latalata ile leai o le malosi o fale e sili atu i le 50 miliona sikuea mita.

03 Fa'aleleia atili le fa'aleleia o le malosi o fale o le atunu'u

Faia se galuega lelei i le iloiloga o le faatinoga o le fausiaina ma le aotelega o le poto masani o le vaega muamua o aai autu mo le faʻaleleia atili o le malosi o fale lautele, amata le fausiaina o le vaega lona lua o aai autu mo le faʻaleleia atili o le malosi o fale lautele, faʻavae se faʻasao malosi. ma faiga fa'atekonolosi maualalo-carbon, su'esu'e faiga fa'avae lagolago fa'atupe 'ese'ese ma fa'ata'ita'iga fa'atupe, ma fa'alauiloa konekarate Faiga tau maketi e pei o le puleaina o le malosi ma le pulega o mana'oga eletise.I le vaitaimi o le "14th Five-Year Fuafuaga", e silia ma le 250 miliona sikuea mita o le toe faʻaleleia o le malosi o fale lautele o loʻo iai nei ua maeʻa.

04 Fa'amalosia le fa'asaoina o le malosi ma suiga lanu meamata o fale o iai

Faʻaleleia le faʻaogaina o taʻiala sili ona lelei mo le fausiaina o fale ma meafaigaluega, faʻaleleia le lelei o le faʻavevelaina ma le ea malulu ma faiga eletise, faʻavaveina le faʻalauiloaina o moli LED, ma faʻaogaina tekinolosi e pei o le lifi e pulea vaega atamai e faʻaleleia ai le malosi o le eletise.Fa'atuina se faiga fa'atonuga o fale faitele, ma fa'alauiloa le fetuuna'iga masani o le fa'agaioiina o masini fa'aaogāina i fale faitele e fa'aleleia ai le maualuga o le malosi.

05 Fa'aleleia le faiga o le fa'aogaina o fale lanu meamata

Faʻamalosia le faʻaogaina ma le puleaina o fale lanumeamata, faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o fale lanumeamata fale ma meafaigaluega, ma faʻapipiʻi manaoga faʻaogaina i aso uma o fale lanumeamata i totonu o le faʻatonuga o meatotino.Fa'aauau le fa'asilisili ma fa'aleleia le tulaga fa'atinoina o fale lanu meamata.Uunaia le fausiaina o se galuega atamai ma pulega tulaga mo fale lanumeamata, faʻaaoga atoatoa tekinolosi faʻamatalaga faʻaonaponei, ma iloa le mataʻituina o taimi moni ma suʻesuʻega faʻafuainumera o le faʻaaogaina o le malosi ma le faʻaaogaina o punaoa, le lelei o le ea i totonu ma isi faʻailoga.

xdrf (1)

Taimi meli: Mati-29-2022