• fou2

Ole tulaga fa'ama'i Dalian o lo'o i luga ole su'esu'ega vevela, ole filifili malulu UV LED sterilization e taua tele

Ole tulaga fa'ama'i Dalian o lo'o i luga ole su'esu'ega vevela, ole filifili malulu UV LED sterilization e taua tele

Talu ai nei, o le faʻamaʻi faʻamaʻi Dalian na suʻesuʻeina soo, ma o le faʻateleina o numera o mataupu na tosina atu i ai le lautele.A maeʻa ona suʻeina le puna, e mafua mai i le filifili malulu, ona taulaʻi atu lea o mata o tagata i le filifili malulu.

I le aso 7 o Tesema, na lipotia mai ai e le aufaasālalau e faapea o le vaega a le Academician Ma Jun mai le Aoga o le Siosiomaga a Harbin Institute of Technology na lomia se vaaiga e faaulutalaina "Luitau o le Faasalalauina o le Lalolagi Fou o New Coronavirus Cold Chain Logistics ma Multi-level Green Barrier Epidemic Prevention and Control Countermeasures. " i le tusi talaaga Inisinia a le Chinese Academy of Engineering.O lo'o fa'ailoa mai fo'i e le tala e fa'atusatusa i vaila'au fa'ama'i, o le tekonolosi fa'ama'i lanu meamata o lo'o fa'atusalia e le fa'amama o le osone ma le fa'amama ultraviolet e iai fa'amanuiaga iloga e pei o le matua maualalo o le gaosiga o fa'ama'i fa'ama'i fa'aleaga-mea, maualalo toega si'osi'omaga, ma maualuga le saogalemu.E fautuaina e fa'aoga i oloa filifili malulu I le taimi o le fa'amasani fa'amasani, e tatau ona fa'alauiloa le fa'aogaina o tekinolosi fa'ama'i lanu meamata.

Dalian1

 

UV fa'ama'i moli mercury VS UVC-LED

Ioe, i le avea ai o se vaega taua o olaga o tagata i aso nei, o oloa filifili malulu e taua tele i tagata faʻatau ma faʻatautaia.Afai e fa'ataga le fa'ama'i fou o le pale e fa'aleagaina ai oloa o filifili malulu, e le mafai ona maua le saogalemu o tagata i aso uma.

O le fa'amama o le ultraviolet o se tasi lea o tekonolosi fa'ama'i lanu meamata, o lo'o masani nei i ni faiga se lua: moli ultraviolet mercury ma UV LED.Ona o lona tekinolosi matua ma le tau maualalo, o moli o le mercury ultraviolet o loʻo nofoia le maketi autu mo oloa maualuga-malosi e pei o togafitiga vai, faʻamaʻi fale gaosi oloa, ma faʻamaʻi falemaʻi.Ae ui i lea, o le moli o le mercury ultraviolet, e pei o se faʻamaʻi faʻamaʻi e le mafai ona vaʻaia saʻo, e le mafai ona faʻamalamalamaina meaola ma e aofia ai le mercury, e mautinoa lava e sili atu le lamatiaga, ma o se tekonolosi foi o loʻo faʻaumatia i le maketi.

Pe a faʻatusatusa i le moli ultraviolet mercury, UVC-LED o se auala faʻavavevave le atinaʻeina o le ultraviolet sterilization auala i le maketi, ma e le oona.I le faʻamaʻiina o meaʻai malulu, UVC-LED e le gata e mafai ona faʻaumatia microorganisms e pei o le coronavirus ma siama i luga o le meaʻai, ae faʻatumauina foi le tofo fou o meaʻai ma faʻalauteleina le ola, lea e taua tele mo filifili malulu. gaosiga.

Aotelega

Mai le vaaiga o mea lelei: UVC-LED i le faʻamaʻiina o le UV e faʻaaogaina i le filifili malulu, e le oona ma le siosiomaga, laʻititi laʻititi, umi le ola, faʻaitiitia le malosi, faʻaitiitia le vevela vevela, e tusa ai ma le tau o le gaosiga o le. pisinisi ma foia le manaoga o le tagata faatau mo kemisi lanu viole, ma isi.

Mai le manatu o le faʻaogaina: oloa filifili malulu, o se vaega taua o olaga o tagata i aso nei, e taua tele i tagata faʻatau ma faʻatautaia.E mafai e le Ultraviolet UVC-LED ona tapeina meaola ninii e pei ole coronavirus ma siama i luga ole mea'ai E mafai foi ona faatumauina le tofo fou o mea'ai (mata'i le fua).Mo nisi oloa e manaʻomia ona feaveaʻi i isi itulagi mo le faʻatau atu, o loʻo i ai se faʻalauteleina o le ola, lea e taua tele mo le gaosiga o filifili malulu.

Mai se vaaiga atinaʻe: Faʻatasi ai ma manaʻoga o tagata mo le saogalemu, puipuiga o le siosiomaga, faʻapipiʻi, maualuga le lelei, maualalo le taumafa, ma leai ni vailaʻau faʻamaʻi o mea faʻamaʻi faʻamaʻi, lagolago faiga faʻavae a le malo i le tele o nofoaga, faʻaleleia tekinolosi a le alamanuia, ma le saogalemu ma faigofie o UVC-LED ua faateleina.O le tele o tagata faʻatau e malamalama ma talia, o le UVC-LED o le a sili atu ona taatele i le gaosiga o filifili malulu ma faʻamaʻi faʻamaʻi.(Ae ui i lea, e tatau ona maitauina ona o le mana, WPE ma mafuaaga tau, UVC-LEDs e le lelei e pei o moli mercury i nisi o vaaiga mo se taimi umi. Ae ui i lea, a o faateleina le malosi o UVC-LEDs, o le tau fa'aitiitiga, ma e tele le fa'aogaina o filifili malulu. E aoga le fa'aogaina o fua fa'atatau.)

Afai e mafai ona faʻaaogaina lautele le UVC-LED i le gaosiga o filifili malulu ma le faʻamaʻiina o fesoʻotaʻiga, o le a le popole le aufaipisinisi oloa malulu i le faʻagesegese o faʻatau, ma o le toʻatele o tagata fiafia i le sami e mafai ona fiafia i meaʻai e aunoa ma le popole i le saogalemu o meaʻai.

O le ShineOn o loʻo matuaʻi galue i le soifua maloloina malamalama punaʻoa, tuʻuina atu i le maketi se vaega atoa o UV UVA, UVC, LED, IR LED VCSEL oloa ma polokalame tautua, faatasi ai ma le faitau selau o paaga maualuga i maketi i totonu ma fafo, e faʻalauteleina faʻatasi. o le mafuaaga o le faasaienisi malamalama ma tekinolosi e fausia ai se soifua maloloina ma le atamai.

 


Taimi meli: Tes-13-2021