• fou2

E uiga i Human Factors Smart Lighting, O le mea lea latou te fai mai ai

I le vaitau o le atinaʻe numera ma le atamai, o loʻo mulimulitaʻia e le pisinisi moli le atinaʻeina o taimi.I le taeao o Aukuso 4th, na faia ai le 2022 Intelligent Lighting Application Innovation Conference ma le Tauiaga o le Top 100 Smart Lighting Ecological Top 100 na faia i Guangzhou Pazhou Complex.

ata
X`[KO]R_2`YI2VH[CYR2A53
G{)1_5RX`JLS4CIN3PER0BJ

Lauga autu, fa'aauau le feso'ota'i ma le aga'i i luma o pisinisi moli

I le feagai ai ma faiga faʻatekonolosi, faʻataʻitaʻiga pisinisi fou, ma le mamanu fou o le atinaʻeina o le faʻaleleia o le vaʻaiga lua-faʻalotoifale ma fafo, ua ulufale le pisinisi moli i le isi vaitau o le atinaʻe maualuga.O lenei konafesi na faʻapotopotoina ai le aufaipisinisi ma tagata atamamai e talanoaina ma mafaufau e uiga i vaevaega o le faʻalapotopotoga faʻamalamalamaina o tagata, ina ia faʻaleleia atili le faʻalapotopotoga, tuʻufaʻatasia le poto masani, ma faʻaauau pea ona toe fuataʻi ma faʻafouina le fuafuaga mo le atinaʻe umi o le atinaʻe.

O le failauga muamua o Mr. Du Jianxiang, Pule Sili o Shenzhen Dasun (DASUN) Environmental Art Co., Ltd. O le autu o lana tautalaga o le "O le isi vaega o mafaufauga e uiga i moli faʻavae tagata".Na ia faʻaalia lona malamalama i le faʻamalamalamaina o tagata i tagata uma i se auala lauiloa ma malie.Fai mai a ia, "O le moli a le tagata o se faatufugaga e faʻapipiʻi ai moli. Ona, o le tomai o le moli e tatau ona maua mai le aganuu. O mafaufauga faʻale-aganuʻu o le malamalama, poʻo le manatu faʻaletagata o le malamalama, o se vaega taua foi o le faʻamalamalamaina o tagata."

Faʻavae i luga o manaʻoga o le humanization, Du Jianxiang faʻamatala manino lana mamanu tulaga ese e ala i mataupu mamanu faapitoa e pei o Haikou Huayi Feng Xiaogang Film Commune, Tibet Lulang International Tourism Town, Lulang Town, Shenzhen Bay Light Show, faʻapipiʻiina multimedia e pei o se pato i vai, ma le pate o moli e afe.Fa'ata'ita'iga mo le fa'amalama, mai le malamalama ma le tala, malamalama fa'atatau, malamalama fa'atatau, malamalama fa'apea i le malamalama fa'atasi ma fa'alavelave.E talitonu o ia o loʻo ola moni le malamalama, ma e tatau i tagata mamanu ona malamalama i uiga o loʻo i ai i ituaiga eseese o le malamalama ina ia mafai ai ona faʻaoga saʻo ma lelei le malamalama.

WF10[GB$2]N~[]E48JV@LYP

O le malo lona lua o Ji Zongliang, le faatonu o talosaga a Grand Canyon Smart Lighting Product System.O lana fa'asoa i luga ole laiga ole "The Core Value of Human-induced Healthy Lighting".tulaga faatauaina ma manatu fou.E talitonu o ia i le faagasologa o le suia o manaoga o tagata mo le lelei o le malamalama, o le fusi o alaleo atoa, filifiliga tele-spectral ma gafatia numera o punaoa moli semiconductor o le ki lea i le tatalaina o se vaitau fou o le soifua maloloina malamalama.I le tautalaga, na ia faʻamalamalamaina lona manatu e ala i le faʻatusatusaina o suʻesuʻega i luga o le paʻu o le tagata o le photoreceptor cell o ipRGCs ma le faʻavaeina o tulaga faʻavae i vaega eseese o talosaga: "I le feagai ai ma le manaʻoga mo moli atamai, o le tekonolosi fou ma le tulaga fou i le alamanuia e ese. E faapefea ona tali atu le alamanuia i luitau?Fai mai a ia, i le avea ai o se sui o le WELL Health Building certification, Grand Canyon ua tuuto atu i le fatuina o punaʻoa malamalama maualuga ma faʻataʻitaʻiga malamalama e faʻaleleia ai le paʻu o le tagata, ausia le atoatoa o alaleo ma le faʻamafanafanaga vaʻaia.

"Pe uaea pe uaealesi, e tusa lava po o le a le fofo o loʻo faʻaaogaina, o le taua sili ona taua o le Grand Canyon mo le faʻamalamalamaina o tagata o le soifua maloloina."I le faaiuga, na fai mai ai Ji Zongliang lenei mea.

2

O le malo lona tolu o Shen Chongyu, R&D Faatonu oSusula(Nanchang) Technology Co., Ltd. O lana faasoa o le "The Practice of Full Spectrum in Educational Lighting".Uiga, alaleo atoa metotia iloiloga, le eseesega i le va o alaleo atoa ma moli lautele, le faaaogaina o alaleo atoa i moli faaleaoaoga, ma le alualu i luma o suesuega oSusulai luga ole alaleo atoa.”ma isi vaega e lima e talanoaina ai mataupu.Fai mai Shen Chongyu o moli faʻaleaʻoaʻoga e fa uiga o faʻapogai malamalama: mafanafana, faʻamaoni, saogalemu ma le soifua maloloina.Ona o le fusi atoa o le fusi o alaleo atoa ma le lautele lautele o le galu umi, e mafai ona fetaui lelei ma manaʻoga o moli faʻaaoaoga.

Mulimuli ane, sa ia faasoa atu le tulaga aoga oSusulai faʻamalama faʻaaoaoga atoa, ma fai mai o le uluai kamupani LED i totonu o le atunuʻu o loʻo auai i suʻesuʻega faʻamalama maloloina ma tuʻuina atu le manatu o le faʻamalamalamaina o alaleo atoa,Susulao le a fa'atupula'ia fo'i fa'aauau alaleo ma moli fati i le lumana'i.Fa'alelei ma fa'alelei.

A]59TN)02IEW76GZC@92[LX

Ina ua tuuina mai e Yang Xiaoming, o le na faavaeina ma le talimalo le mamanu o le Enlighten Time Lighting Design (Beijing) Co., Ltd., se lauga autu i luga o le "Optimizing Smart Home from Feelings", na ia faamamafaina ai ni manaoga se tolu mo le mamanu malamalama malamalama: tasi o le mautu ma le faatuatuaina, ma o le isi e faigofie ona faʻaogaina., O le lona tolu o le malamalama lelei.

Na ia faʻasoa faʻatasi ma malo faʻasalalau se faʻamatalaga auiliili o mataupu a ByteDance Beijing Fangheng Fashion Center Project, Zibo Poly Theatre, Haikou Bihailantian F-type, ma le Sanlitun Electromechanical Court.E talitonu o ia o le atamai lelei ma le mamanu lelei e tatau ona malosi, mautu, ma lava lelei e le amanaiaina ai lona ola.

3

O le tagata mulimuli na faʻasoa o le Polofesa Li Bingqian, o se polofesa o le Iunivesite o Wuyi ma le na faavaeina le Zhongshan Guangsheng Semiconductor Technology Co., Ltd., o le na faʻasoaina le autu o le "Suiga Eseese e Oe - Industrialization Research Progress of Adjustable COB Light Sources".Na ia alu i le loloto mai vaega e fa: "le taua o le COB puna malamalama i moli faʻaoso tagata, o vaega e fa o le COB faʻalauteleina puna malamalama, o tekinolosi tetele e tolu e lagolagoina le COB malamalama faʻapogai, vaega tiga ma fofo o moli Saina. -mea fa'atatau."talanoaga fa'apitoa.E talitonu o ia e le mafai ona tu'ueseeseina le fa'amalama o tagata mai le tino malamalama, ma o le fa'apogai o le malamalama e maua ai se fa'avae mautu ma le malosi fa'amalosi mo fa'amalamalamaga a tagata.

I le mae'a ai o la'asaga tetele e fa o le atina'e, ua ulufale atu nei le fa'apogai o le malamalama COB i le fa'apogai o le malamalama COB o le suiga o lanu.Faatasi ai ma le lanu-suiga COB punaʻoa malamalama o Opsun, soʻo se lanu-suia COB malamalama puna e mafai ona ausia se lanu rendering faasino igoa o le sili atu i le 95 i soʻo se lanu vevela i le faagasologa o le suia o lanu i le 2700-6000K, lea e mafai ona iloa le lanu atoa gamut. fetuutuunai o le puna moli COB., ia faʻamalieina manaʻoga faʻapitoa o moli faʻaosoina e tagata mo alaleo ma le faʻaogaina o le malamalama.Faʻatatau i le tiga, Polofesa Li Bingqian fai mai e tatau mo le aʻoga ma alamanuia ona tuʻufaʻatasia lima, faʻateleina le tuʻufaʻatasia o le gaosiga, aʻoaʻoga ma suʻesuʻega, faʻavaeina se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le faʻatulagaina, ma faʻalauteleina faʻatasi le atinaʻe gafataulimaina o tagata. -fa'avae moli.

17

O se fa'apotopotoina o taleni e fa'ailoa ai ta'uta'ua ta'uta'ua ma fa'agasolo i luma le alamanuia.

I le avea ai o se faʻaopoopoga o le vaega moli, o le 2022 Aladdin Magic Lamp Award Top 100 Intelligent Lighting Ecology List ua faaigoaina e Guangzhou Hedong Technology Co., Ltd. (HDL), lea e puleaina e ata malamalama malamalama, faʻalauiloaina le faʻavasegaina o oloa faʻataʻitaʻiga, ma fa'asaga i le fa'anatura atamai fa'amalama.Faia le aoina o ituaiga.O lenei lisi o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le faʻafouina ma le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga atamai i le gaosiga o moli, ina ia mafai ai e le toʻatele o tagata i totonu o le moli moli ona faʻavaeina se malamalamaga o le atamai tekonolosi fou, ma taʻitaʻia le atinaʻeina o le soifua maloloina o pisinisi moli i le fanua atamai.E tusa ai ma fuainumera, o lenei tausaga "Aladdin Magic Lamp Award - Top 100 Smart Lighting Ecology List" o loʻo i ai le aofaʻi o 243 faʻaaliga o galuega.Ina ua uma ona palota le au faatonu, 152 smart lighting ecological top 100 lists na filifilia.

I luga o le nofoaga o fonotaga, na tuʻuina atu ai foi e sui o faamasino o le Aladdin Magic Lamp Award ni tusi faamaonia i sui manumalo, faʻafetai i taʻitaʻi taʻutaʻua ma taʻitaʻia le atinaʻeina o le soifua maloloina o kamupani moli i le tulaga o moli malamalama.

 

NJU0BW5E499DGYFNN6}DJ1M

I le taimi nei, o le 2022 Smart Lighting Application Innovation Conference ma le Top 100 Smart Lighting Ecological Top 100 Awards Ceremony ua oʻo mai i se faʻaiʻuga manuia.Suiga i le atamai numera ma toe amata i le lumanaʻi.I le lumana'i, o le vaega fa'alelagi fa'amalama malamalama o le a tele ma tele avanoa e atia'e ma atina'e.


Taimi meli: Sep-20-2022