• fou2

2021-2022 Va'aiga Maketi Fa'amalama Fa'alelalolagi: Fa'amalama Lautele, Fa'amalama La'au, Malamalama Matagofie.

O le aotelega o le toe faʻaleleia o le maketi o le faʻaogaina o moli moli ma le faʻaauau pea o le faʻateleina o manaoga o maketi ua mafai ai e le lalolagi atoa moli moli, moli laʻau LED ma moli malamalama LED e faʻafeiloaʻi ai suiga eseese o le tuputupu aʻe o le maketi mai le 2021 i le 2022.

xdgdf

Toe faʻaleleia tele i le manaʻomia o maketi lautele

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le lauiloa o tui i atunuu eseese, ua amata ona toe faaleleia le tamaoaiga o maketi.Talu mai le 1Q21, o le manaoga o le maketi o moli moli o le LED ua matua toe maua mai.O loʻo faʻatatauina o le a oʻo atu i le 38.199 piliona tala Amerika i le 2021 le maketi o moli moli a le lalolagi, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga e 9.5%.

O le tuputupu aʻe autu o le maketi moli lautele e sau mai mea e fa:

1. Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faalauiloaina o tui i atunuu eseese, o le tamaoaiga o le maketi ua faasolosolo malie ona toe maua, aemaise lava i pisinisi, fafo, ma moli inisinia.

2. Ua si'itia le tau o oloa fa'amalama LED: Fa'atasi ai ma le mamafa o le si'itia o tau o mea mata'utia, o lo'o fa'aauau pea ona fa'ateleina e le au gaosi fa'amalama le tau o oloa ile 3-15%.

3. Fa'atasi ai ma le lagolago o faiga fa'avae fa'asao ma fa'aitiitiga i atunu'u eseese i le salafa o le lalolagi, ina ia mafai ona ausia le sini o le "carbon neutrality", ua fa'agasolo malie le fa'alauiloaina o galuega fa'aleleia o le malosi o le LED, ma le fua fa'atatau o le LED. o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina moli.I le 2021, o le faʻaogaina o le maketi o moli moli o le a faʻateleina i le 57%.

4. I lalo o le tulaga faʻamaʻi, o loʻo faʻavaveina e le au gaosi moli LED lo latou faʻapipiʻiina agai i le faʻaitiitia o le atamai numera ma le pulea o lamepa.I le lumanaʻi, o le a sili atu foi le gauai atu o le pisinisi moli i le faʻatulagaina o oloa moli fesoʻotaʻi ma le tau faʻaopoopo e aumaia e moli soifua maloloina o tagata.

O faʻamoemoega o le maketi moli laau e fai si faʻamoemoe

Ole fa'amoemoega ole maketi ole fa'amalama o la'au LED e fai si fa'amoemoe.I le 2020, o le a tuputupu aʻe le 49% i tausaga taʻitasi le maketi o moli moli o le LED e oʻo atu i le 1.3 piliona tala Amerika.E tusa ma le 4.7 piliona tala Amerika i le 2025, ma o le fua faatatau o le tuputupu aʻe mai le 2020 i le 2025 e 30%.E masani ona vaevaeina i ni taʻavale faʻatupulaia tetele e lua:

1. Fa'aosoina e le faiga fa'avae, ua fa'alauteleina ai le fa'amalama o la'au LED i Amerika i Matu i le fa'afiafiaga o le cannabis ma maketi fa'ato'aga fa'afoma'i.

2. O le tele o suiga ogaoga o le tau ma faʻamaʻi faʻamaʻi ua faʻapupulaina ai le taua o tagata faʻatau mo le saogalemu o meaʻai ma le faʻaogaina o fualaʻau faʻatoʻaga ma tuʻuina atu, ma faʻapea ona faʻaosofia ai le manaʻoga maketi a le au faifaatoaga mo fualaau faisua laulaau, strawberries, tamato ma isi fua.

xchbx

I le lalolagi atoa, Amerika ma EMEA o nofoaga ia e sili ona tele le manaʻomia mo moli laau, ma e faʻamoemoe e faʻatatau mo le 81% i le 2021.

Amerika: I le taimi o le faʻamaʻi, Amerika i Matu ua faʻavavevaveina le faagasologa o le aveeseina o le faʻasaina o le cannabis, lea na faia ai se sao taua i le faʻalauiloaina o le manaʻoga mo moli laau.O Amerika o le a faʻaauau pea ona faʻatumauina le saoasaoa o le tuputupu aʻe i nai tausaga o lumanaʻi.

EMEA: O Netherlands, Peretania ma isi atunuu Europa o loʻo faʻamalosia malosi le faʻavaeina o fale gaosi oloa ma tuʻuina atu faiga faʻavae fesoasoani talafeagai e faʻamalosia ai le naunau o le au faifaatoaga.Ua latou fausia fale gaosi oloa i Europa e faateleina ai le manaoga mo moli laau.E le gata i lea, o le itu i Sasaʻe Tutotonu o loʻo faʻatusalia e Isaraelu ma Turkey, ma le itulagi o Aferika o loʻo fai ma sui o Aferika i Saute, ua faʻateleina a latou lava faʻatoʻaga faʻatoʻaga ona o le faʻateleina o suiga o le tau, ma ua faasolosolo malie le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega i faʻatoʻaga fale.

APAC: I le tali atu i le COVID-19 ma manaʻoga o le maketi o faʻatoʻaga faʻapitonuʻu, ua toe faʻafoʻisia falegaosimea Iapani, atinaʻeina o fualaʻau faʻatamaoaiga maualuga e pei o laulaau faisua, strawberries, ma vine.O moli laau i Saina ma Korea i Saute o loʻo faʻaauau pea ona sui i le faʻatoʻaina o fualaʻau faʻatamaoaiga maualuga e pei o vailaʻau Saina ma ginseng e faʻaleleia ai le tamaoaiga o a latou oloa.

O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fa'aogaina o moli auala atamai

Ina ia faʻaitiitia faʻafitauli tau tamaoaiga, ua faʻateleina e malo o atunuʻu eseese le fausiaina o atinaʻe, e aofia ai Amerika i Matu ma Saina.O auala ose vaega tele lea o tupe fa'aalu mo atina'e lautele.E le gata i lea, a o faʻateleina le faʻaogaina o moli auala atamai ma faʻatupulaʻia le tau, e faʻatatauina o le poto o le ai ai i le 2021. O le tele o le maketi o moli auala o loʻo faʻatupulaia i le 18% i tausaga taʻitasi, ma le faʻatupulaia o le fua faatatau (CAGR) mo 2020-2025 o le a 14.7%, lea e maualuga atu nai lo le aofaʻi atoa o moli.

Ma le mea mulimuli, mai le vaʻaiga o tupe maua a le au fai moli, e ui o le COVID-19 o loʻo i ai nei o loʻo aumaia ai le tele o le le mautonu i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi, ae o loʻo lamatia pea.O le tele o tagata gaosi moli o loʻo faʻasolosolo malie le faʻaaogaina o "mea moli" + "faiga numera" moli faʻapolofesa O le fofo e maua ai le soifua maloloina, sili atu le atamai ma le faʻaogaina o moli malamalama, ma faʻaauau pea ona aumaia le tuputupu aʻe mautu i le tuputupu aʻe o tupe maua a tagata gaosi moli.O loʻo faʻamoemoeina o tupe maua a tagata gaosi moli o le a faʻaalia le 5-10% faʻaletausaga faʻaletausaga i le 2021.


Taimi meli: Sep-09-2021