• fou2

O lo'o fa'aauau pea le fa'atuputeleina o moli o la'au LED

I le 2021, o le tausaga muamua o le "14th Five-Year Fuafuaga", moli moli o le LED o loʻo faʻaauau pea ona tietie i le matagi ma galu, ma o le tuputupu aʻe o maketi o loʻo faʻapipiʻiina le "accelerator".

Ua faaalia i talafou o fualaau faisua mai le tele o nofoaga e totoina ai fualaau faisua i Lianyungang o loo seleseleina talu ai nei.Faatasi ai ma i latou, i totonu o le fale gaosi moli moli o le hydroponic lettuce production base i le Smart Agriculture Demonstration Park o Donghai County, o le latisi susulu malamalama, lanumeamata o loʻo taʻele i le "la" o le moli o le tuputupu aʻe o laʻau LED i luga o laulau o fata faʻatoʻaga. , ma o loo "opeopea" I luga o le laupapa, sa ia faaloaloa atu ana laulaau lanumeamata fou i lona loto.

Ina ia mautinoa le mautu o le sapalai o fualaau faisua, o nofoaga eseese i Lianyungang o loʻo fuafua e tuʻu fualaau faisua i fale i luga o le maketi i vaega.

I le taimi lava mulimuli ane, na lauiloa ai foi se "fale gaosimea" mafanafana i Kunmujia i le maualuga o le 4900 mita i totonu o le pulega o le puipuiga o tuaoi o le Tibet Military Region.Latisi, rapeseed, fatu pi ma isi fuala'au lanu meamata na ola fiafia i lena nofoaga malulu.

O le "fale gaosimea" e faʻaaogaina se faiga toe faʻaaogaina le malosi, faʻatasi ai ma paneta o le la e tuʻuina atu ai le eletise ma moli faʻamalama, ina ia tumu le nofoaga malulu tumau i le malosi.

talafou722

La'au moli-o le ki fa'ataulāitu e tatala ai le lumana'i o fa'ato'aga

Pe a faʻatusatusa i faʻatoʻaga faʻaleaganuʻu masani, o laʻau e totōina i lalo o moli moli e le afaina i le siosiomaga faʻanatura, ma e mafai ona maua le malamalama sili atu, meaʻai ma le susu, ma e mafai ona gaosia masani ma faʻaauau e tusa lava pe i lalo o tulaga ogaoga poʻo faʻalavelave.E talafeagai mo lamala., Fa'alauiloa i nofoaga o motu.

I le taimi lava e tasi, e mafai e le moli laau ona tuʻufaʻatasia le botany ma le Initaneti o Mea, ma faʻaoga se komepiuta e faʻatautaia saʻo ai le faʻagasologa o le totoina o laau, ma faʻatupuina ai fualaʻau e faigata ona ola i lalo o tulaga masani.

A'o fa'aauau pea ona fa'atuputeleina le fa'aaogāina o le malosi o moli o la'au, o lo'o tula'i mai ai fo'i ni lu'itau fou i tekonolosi fa'ato'aga masani.I le avea ai o se ituaiga fou o le malamalama, LED, faʻaopoopo i uiga o le faʻaolaina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o loʻo i ai uiga o le tele o le malamalama e mafai ona fetuʻunaʻi, faʻaleleia le lelei o le malamalama, ma faʻatagaina le faʻateleina o le faʻatoʻaga i le iunite faʻatusatusa i mea faʻapipiʻi malamalama e pei o moli moli. i fa'ato'aga masani.lautele.

I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina le moli o le LED i le fanua o le aganuʻu a le laau, faʻatoʻaga laulaʻau, fale faʻatoʻaga, fale faʻatoʻaga, fale gaosi meaʻai, faʻatoʻaga algae, puipuiga o laau, faʻatoʻaga fugalaau ma isi fanua.

E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, ua avea Saina ma atunuʻu e televave le faʻatupulaia o fale gaosi oloa i le lalolagi, faʻatasi ai ma le silia ma le 220 fale gaosi oloa eseese.E le gata i lea, i totonu o le Iunaite Setete, Iapani ma isi atunuʻu atiaʻe ma itulagi, o faʻamalama laʻau LED ua lauiloa lautele.

O falegaosimea o se oloa iloga o fa'ato'aga fa'aonaponei o lo'o ulufale atu i se tulaga maualuga o le atina'e.Ma e pei o le LED laau moli meafaigaluega o loʻo faia se sao taua i le fale gaosi oloa, o le a avea ma ki faʻataulāitu e tatala ai le lumanaʻi o faʻasaienisi faʻatoʻaga ma tekinolosi, ma taʻitaʻia ai le faʻatoʻaga a tagata ma pisinisi faʻamalama LED i se mataupu fou.

O loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le lauiloa o maketi, o moli moli o loʻo faʻapipiʻiina le "accelerator"

I le amataga o le 2020, o le faʻamaʻi fou o le niumonia ua salalau i le lalolagi atoa, ma o pisinisi eseese ua aʻafia i tulaga eseese.Ae ui i lea, o moli laau ua vave ona atiaʻe e faasaga i le masani ma ua avea ma se tasi o vaega sili ona mataʻutia maketi mo moli LED.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le LED Research Institute (GGII), o le tau o le faʻaogaina o moli moli a Saina o le a oʻo atu i le 9.5 piliona yuan i le 2020, ma o le tau o le faʻaogaina o moli moli o le LED e oʻo atu i le 2.8 piliona yuan.

O le mafuaʻaga e mafai ai ona avea le moli o laʻau ma se tasi o faʻamatalaga faʻamalama faʻavavevave i le 2020 e mafua ona o le faʻagasologa faʻatulafonoina o le faʻatoʻaga o le cannabis i Amerika i Matu, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi fou o le niumonia, ua mafua ai ona faʻateleina le maketi o le cannabis.

E le gata i lea, o le faʻamaʻi fou o le niumonia o loʻo i ai se aafiaga tele i luga o le sapalai o meaʻai, lea ua toe faʻapupulaina ai le faʻafaigaluegaina ma le fausiaina o togalaau i totonu ma faʻatoʻaga.Ona o le siʻitia o mea e sui ai meafaigaluega ma manaʻoga fou, talu mai le kuata lona lua o le 2020, ua tuʻuina atu e le kamupani faʻamalama moli o le LED le faʻatupulaia vave.

I le 2021, o le "14th Five-Year Plan" a le atunuu ma galuega autu e valu o le tamaoaiga a le malo tutotonu i le 2021 o le a laga ai le mataupu autu o le "fatu ma fanua".Mo lenei mafuaʻaga, o tagata i totonu o pisinisi e masani ona faʻatusatusa i totonu o fanua o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma faʻatoʻaga fale, faʻamalama laau LED O le a faʻaauau pea ona pa le maketi.

O le mea moni, i le faʻaopoopoga i le faʻaosoina vave o le atinaʻeina o faʻatoʻaga faʻatoʻaga, e mafai foʻi e le faʻamalama o le LED ona fatuina ata faʻamalamalama.O loʻo malamalama o le 20,000 LED moli o loʻo tuputupu aʻe i le fanua faʻatoʻaga a Dazhai Village i Fujian o loʻo faʻamalamalamaina i le taimi lava e tasi, ma fatuina ai se vaaiga matagofie i le po e tosina mai ai le tele o turisi mai mea mamao e matamata.

I se tulaga, ua amata ona malepe moli laau LED i le galuega e tasi photobiological, ma faaauau pea ona tuuina atu le tele o galuega tauave ma tulaga faatauaina i moli turisi faaleaganuu, malamalama fanua, ma isi, e faafetaiai ai manaoga eseese o tagata lautele.


Taimi meli: Iul-22-2021