• fou2

O loʻo faʻatupulaʻia moli malamalama ile fale, faʻafefea ona atiaʻe le saoasaoa maualuga ma le maualuga?

O lo'o fa'atupula'ia moli malamalama ile fale

Ina ua fatuina e Edison le moli eletise ma faʻamalamalamaina, atonu e leʻi faʻamoemoeina e mafai e le moli o le fale ona iloa lelei manaʻoga o tagata.
I le 2023 Light Asia Exhibition ma le AWE2023, lea faatoa maeʻa, o le fale atoa o le fofo atamai ua manino lava ua avea ma vaega autu o le loloto o le galueaina mo le tele o pisinisi.I lalo o le talaaga o le numera numera, o le fale atoa o le atamai o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia ma faʻaleleia, 5G, AI, Initaneti o Mea, faʻamatalaga tetele, faʻasologa o ao ... O tekonolosi faʻalauiloa e faʻaleleia ai fale atamai i le tulaga o le atamai, i se isi faaupuga, i le vaitau o le Initaneti o Mea, fale popoto e faʻaogaina auʻiliʻiliga o faʻamaumauga a le tagata lava ia, malamalama i amioga, aʻoaʻoga loloto tutoʻatasi ma isi auala e faʻaalia ai manaʻoga o tagata faʻaoga, ma tuʻuina atu auaunaga atamai fale atoa.

O moli atamai, o se vaega taua o le fale atamai, ua ulufale atu foi i le auala vave o le atinaʻe, pe a faʻatusatusa i isi oloa fale atamai, o le fale o loʻo i ai nei le moli atamai o se tasi lea o le maualuga o le faʻasoaina o faiga fale.E tusa ai ma le suʻesuʻega suʻesuʻega suʻesuʻega, i le faʻavasegaina o le faʻatulagaina o oloa fale atamai i le 2022, o faʻamalama faʻapipiʻi tulaga muamua i le 84.3%, o lea, i lalo o le maualuga o le ulu, pe faʻafefea ona ausia le televave ma le maualuga o le atinaʻeina o moli atamai fale. i le lumana'i?

Vaaiga lautele o le faagasologa o le atinaeina o le fale atoa atamai, mai le oloa-faatotonugalemu oloa tasi poto 1.0 laasaga, i le vaaiga-faatotonugale atamai interconnection 2.0 laasaga, ona sosoo ai lea ma le tagata-faaogatotonuina atamai 3.0 laasaga, uunaia e tekinolosi fou, le fegalegaleaiga gafatia ma le atamai tulaga o le fale atoa atamai e faaleleia pea.O le ulufale atu i le 3.0 tulaga, o lona uiga o fale popoto ua ulufale atu i le vaitau o le Initaneti o Mea, ma o oloa atamai uma e fesoʻotaʻi, ma o manaʻoga o tagata faʻaoga o le autu, tuʻuina atu i luga o le taimi, faʻapitoa, ma le atamai fale-fale atoa auaunaga.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le manatu o le fale atoa o le atamai o loʻo taʻua lautele, ua ulufale atu foi le pisinisi moli atamai i totonu o se vaitau o le televave o le tuputupu ae, e tusa ai ma faʻamaumauga a le China Business Information network, 2016 i le 2020, le tele o maketi moli totonu. mai le 12 piliona yuan i le 26.4 piliona yuan, o le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga o loo tausia i le tusa ma le 21.73%, ua faamoemoe e 2023 malamalama malamalama o le a faaauau pea ona malepe.
Mai le vaaiga o le tele o maketi, i le fanua o talosaga moli atamai, o le tele o maketi o moli fale atamai e lona lua na o moli tau pisinisi ma pisinisi, iResearch faasino tonu atu o le ulufale atu i le 2023, o le a alu atu foi moli malamalama fale i le tulaga 3.0, ma o lona tele maketi ua faamoemoe e sili atu i le 10 piliona.Fa'atasi ai ma le fa'avavevaveina o le fa'aogaina o le fa'amalama malamalama o le fale atoa, o le si'osi'omaga malamalama ma le fa'alelei o le fale o lo'o fa'asolosolo i le taimi nei ma le lumana'i.

I lenei tulaga, ina ia mafai ona puʻeina le maketi poʻo le faʻamoemoe e faʻasoa se vaega o le pai, ua ulu atu le au tekonolosi Initaneti ma kamupani masini fale i le fanua o moli malamalama, e talitonu le au suʻesuʻe fesoʻotaʻiga suʻesuʻe i le taimi nei, malamalama malamalama i totonu o le fale atoa. ma le fausiaina o le taulaga, o loʻo taʻalo se matafaioi sili atu ona taua, o tagata sauai e oʻo mai i luga o le tuaoi, tatala moli mamanu ma moli faʻatau, taumafai e fatu a latou lava faʻanatura atamai, Mo le tele o kamupani moli masani, e matua fiafia lava e faʻapipiʻi faʻatasi ma satauro- tetele tuaoi, e ala i le taʻalo o latou tulaga lelei, ina ia faatelevaveina le faʻafouina ma le faʻaleleia o le pisinisi moli atamai.


Taimi meli: Aukuso-16-2023