• fou2

Sa faia le sauniga saini a le Shineon project i Nanchang

I le aso 30 o Iuni, na faia ai se sauniga o le sainia o le aoina o le tele o pisinisi tetele e teu faafaigaluega i Nanchang i le Qianhu State Guesthouse.O le kovana o le itumalo o Liuqi, sui o le komiti a le itumalo, le failautusi o le komiti o le pati Yinmeigen, le failautusi aoao o le itumalo o Zhangyong na auai i le sauniga o le sainia.O le pulenuu o Guoan na faia le sauniga o le sainia.O le Komiti o Alamanuia ma Faʻamatalaga, le Matagaluega o Pisinisi a le Itumalo o Nanchang, o kovana o le taulaga ma le itumalo ma le sui o le aufaipisinisi poloketi na auai foi i le sauniga.

eb74992c

pic.1 O se vaaiga o le sauniga o le saini.
I le avea ai o se kamupani fa'atekonolosi taua, na vala'aulia ai le ShineOn e auai i lenei sauniga.O lona tulaga maualuga le fa'aogaina o masini fa'aogaina o le a fa'atautaia i Nanchang sone tekonolosi fou.O le aofaʻiga faʻatatau o tupe faʻaalu e 2 piliona, 300 faʻapipiʻi ma laina laina o le a fausia i le vaega muamua.Fuafuaina e sili atu i le 1 piliona le tau o galuega faatino faaletausaga o le a aumaia i Nanchang pe a uma le fausiaina. O le sui peresitene ma le CTO o le kamupani ShineOn Technology Doctor Liuguoxu, o le sui o ShineOn, na sainia le konekarate ma kovana o sone tekonolosi fou.O le kovana o le itumalo o LiuQi ma isi kovana na molimauina lenei sauniga saini.Na latou fa'afeiloa'i ma le fa'afeiloa'i uma le aufaipisinisi na o mai i Nanchang, ma fai atu i matagaluega a le malo e feso'ota'i ma le malo ina ia galulue fa'amaoni e ausia le manuia fa'atasi ma manumalo-manumalo galulue fa'atasi ma kamupani i lenei poloketi, ma fausia fa'atasi se lumana'i lelei mo Nanchang.

00cfae77

pic.2 Dr. Liuguoxu, le vise president ma le CTO o le kamupani ShineOn sainia le konekarate ma kovana o sone faatekonolosi fou e fai ma sui o ShineOn.

86b85263

pic.3 O se ata o Dr. Liuguoxu(muamua mai le agavale), le vise president ma le CTO o ShineOn, ma kovana o sone faatekonolosi fou.
ShineOn o le kamupani pito i luga fou o le LED i North China.O loʻo taʻutaʻua mo le maualuga o masini LED ma modules, ma faʻavaeina le atinaʻeina o le LED ma le gaosiga o faʻavae i totonu ole sone o le tamaoaiga ma tekinolosi a Beijing.O le taimi lenei, o la matou kamupani faʻateleina tupe teufaafaigaluega ma gaosiga i sone tekonolosi fou o le a fausia ni nofoaga se lua i Beijing ma Nanchang.Faʻaaogaina le faʻaogaina o le atinaʻe ma le faʻasalalauga faʻavaomalo i Beijing, faʻatasi ma le itulagi ma pisinisi i Nanchang e faʻavaveina le fua o le gaosiga o le ShineOn maualuga maualuga le faʻapipiʻiina o le LED ma le faʻalauteleina o masini masini, ma faʻamalieina le faʻateleina o le manaʻomia o moli lautele, moli faʻapitoa ma faʻaaliga. fa'aoga oloa ile atunu'u ma fa'ava-o-malo.O le a auai foi le ShineOn i le 'Nanchang Optical Valley' e avea ma paaga faavaomalo, e faʻaputuina le malosi o le atinaʻe mo le tamaoaiga o pisinisi a Nanchang e ala i le faʻaauauina o mea fou ma gaosiga.'Fai mai Doctor Fan, le peresitene o ShineOn.


Taimi meli: Iuni-03-2019