• fou2

2023-2029 Medium ma le maualuga le malosi o le faʻamalamalamaina o faʻasalalauga vaega o pisinisi lipoti

Medium ma le maualuga-mana LED moli oloa e masani lava i fafo, moli fale gaosi oloa, oloa moli faapitoa, e masani ona faʻaaogaina i auala faʻapitonuʻu, paka i fafo, malae vaʻalele, vaʻa vaʻa, fale gaosi oloa, fale teu oloa, stadiums ma isi fanua.Faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa ma tau tausiga, faʻamaoni faʻatinoga ma manaʻoga lelei.Mo se faʻataʻitaʻiga, o moli i fafo e manaʻomia ona feagai ma le maualuga ma le maualalo o le vevela, timuga ma le kiona, matagi ma le oneone, uila uila, masima masima ma isi siosiomaga faʻanatura lavelave, moli fale gaosimea.
O lo'o fa'amamafaina e Ming le tu'uina atu o moli mautu i tau uma i totonu o si'osi'omaga fa'apisinisi e pei o le malosi o le pala, malosi malosi, ma le fa'alavelave eletise.O le faʻaogaina o moli LED i itulagi i fafo e matua maualalo ifo nai lo le maketi a Saina, faʻatasi ai ma le manaʻoga maualuga.

asd

1. Alamanuia uiga
(1) Vaitaimi
Faʻatasi ai ma le faʻasolosolo malie o le faʻaogaina o tekonolosi faʻamalamalamaga ma aʻafia e le manatu faʻavaomalo o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, o le maketi o le faʻaogaina o moli moli o loʻo i ai se faʻaopoopoga tele ma suia avanoa, ma o le manaʻoga maketi o loʻo faʻaalia ai se faʻatupulaia vave.
E le o manino le taimi i le tino.
(2) Fa'aitulagi
I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le laina o pisinisi, pisinisi faʻamalama faʻamalama i totonu o le atunuʻu i le atinaʻeina o oloa, o le gaosiga o loʻo fausia ai se tulaga tulaga ese, avea ma se tulaga taua o le gaosiga o oloa faʻamalamalamaina o le lalolagi, o pisinisi faʻamalama LED i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaogaina i le itu i saute sasaʻe. vaega, o le faavaeina o le Vaitafe Penina Delta, Yangtze Vaitafe Delta ma Fujian-Jiangxi itulagi e tolu vaega tau alamanuia.Faʻavaomalo, kamupani faʻamalama LED i Amerika i Matu, Europa ma isi atunuʻu atinaʻe e masani ona taulaʻi i le fausiaina o alalaupapa ma le faʻaogaina o faʻailoga, ma o le maketi o moli o le lalolagi ua fausia ai se faʻalapotopotoga faʻapisinisi e faʻavae i luga o Asia, Amerika i Matu ma Europa.I le aotelega, o le alamanuia e iai uiga fa'aitulagi manino.

2, tulaga tau maketi alamanuia moli LED
(1) LED mai le atinaʻeina o le faʻaogaina o le malamalama i le faʻamalama, faʻalauiloaina le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le maketi o le moli o le lalolagi.
Pe a faʻatusatusa i le faʻapogai o le malamalama o le LED, o le mamanu tuʻufaʻatasia o moli LED e manifinifi ma malamalama, o le olaga e masani ona umi, e le gata i le faʻaolaina o le malosi ma le matagofie o le mamanu, ma faʻaalia atoatoa ai le atinaʻeina o le faʻaolaina o le malosi, soifua maloloina, ata ma humanization o moli;E le gata i lea, faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi e pei o le Initaneti o Mea, o le tuʻufaʻatasia o le faʻatonutonuina o le atamai ma le faʻamalamalamaina o vaaiga o le a suia ai le auala e faʻaaogaina ai oloa ma faʻaleleia le tau faʻaopoopo o moli LED.LED mai le mea e sui ai le malamalama i le fanua o moli,
Suiga ma maketi faʻaopoopo e mafua mai i le faʻalauteleina o suiga ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina.
(2) O Saina o loʻo faʻatinoina le atinaʻeina ma le gaosiga o faʻamalamalamaga faʻamalamalamaina o le LED, ma o se faʻavae taua tele i le lalolagi
Faatasi ai ma le lagolago a le "863" polokalame, Saina a Saina Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi muamua fuafuaina le atinae o le semiconductor fuafuaga moli ia Iuni 2003. Faatasi ai ma le faaauauina o le faafouga ma le faʻafouina o le faʻaogaina o tekinolosi puʻe LED ma le gaosiga o gaosiga, o le malamalama lelei, faʻatinoga faʻapitoa ma oloa. tulaga lelei o oloa moli LED a Saina ua matua faaleleia;Faʻatasi ma le faʻateleina o le numera o pisinisi faʻapitoa ma tupe teufaafaigaluega i totonu o le alamanuia filifili, le faʻaleleia o le gaosiga ma le gaosiga o tekonolosi o le faʻaogaina o le malamalama o le LED ma le lagolagoina o alamanuia, ma le tau o le tamaoaiga o le gaosiga tele o oloa faʻatau.Faatasi ai ma tulaga lelei o loʻo i luga, ua faʻatautaia e Saina le fesoʻotaʻiga autu o le atinaʻeina ma le gaosiga o faʻalapotopotoga faʻamalama moli, ma avea ma se tasi o tagata taua i totonu o le faʻalapotopotoga faʻalauiloa o le lalolagi.
(3) Amerika i Matu o loʻo nofoia le alalaupapa faʻamalama moli LED ma tulaga lelei, ODM, OEM ma isi faʻataʻitaʻiga e faʻatau ai oloa a lo tatou atunuʻu mo le faʻatulagaina o le lalolagi i le Iunaite Setete o le sui o le North American moli alamanuia e umi se talafaasolopito, ma le tele o lelei. -fa'ailoga ta'uta'ua, i le laina fa'amalama moli o lo'o taula'i atu i le fausiaina o alalaupapa, fa'agaioiga fa'ailoga, fa'atasi ai ma tulaga lelei ta'ita'ia.
Faʻavae i luga o auala o loʻo i luga ma tulaga lelei, North American faʻamalama moli e masani lava e ala ile ODM, OEM ma isi faʻataʻitaʻiga i aʻu pisinisi a le setete.

3, feololo ma maualuga le mana faʻamalamalamaina o le gaosiga o oloa
(1) LED fafo, fale gaosi moli faitotoa ulufale e maualuga, o le alamanuia fa'atonuga e maualalo
Faiga tauvaga maketi, e masani lava mo moli fale, moli faapisinisi i le fanua o laʻititi ma feololo le malosi LD moli, e tele tagata auai maketi, o le tauvaga pisinisi e malosi.E masani lava mo moli i fafo, moli fale gaosimea i le tulaga o le moli ma le maualuga o le LD moli, o le faigata faʻapitoa o oloa ua faʻateleina, o le ulufale mai o le alamanuia e maualuga tele, ma o le tau o le iunite e masani ona maualuga.
Faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le faʻaogaina o moli i fafo ma fale gaosi oloa i le lavelave ma aganuʻu, o manaʻoga mo suʻesuʻega ma atinaʻe atinaʻe, gaosiga, auaunaga ma isi manaʻoga o le a faʻaleleia atili, o le a faʻamalosia foi le tauvaga o pisinisi ulu i le lumanaʻi, ma le faʻaleleia atili o pisinisi. O le fa'atonuga o le taunuuga le maalofia foi o le atina'e maualuga.
(2) O le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi o se manaʻoga faʻanatinati mo moli fale gaosimea, e taua tele le faʻaolaina o le malosi o le moli LED
Meafaigaluega moli tau pisinisi masani ona o le maualalo o le malosi o le liua o le malosi, tele le taumafaina o le malosi, ua le mafai ona ausia manaʻoga o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le gaosiga i totonu o fale gaosi oloa, o pisinisi tau pisinisi o loʻo feagai foi ma le luʻitau o le puleaina o tau, o loʻo i ai se faanatinati. mana'omia mo fofo tau moli.E mafai e moli LED ona ausia saʻo le moli e manaʻomia e le alamanuia, e mafai ona pulea le faʻaleagaina o le malamalama i le 50% pe a faʻatusatusa i moli masani, e mafai ona pulea le malosi e oʻo atu i le 70%, ma e iai sona aafiaga tele o le faʻaolaina o le malosi i nofoaga faʻapisinisi e galue i le aso atoa.
(3) LED i fafo, o le faagasologa o le suiina o moli fale gaosi oloa ua tuai, i tausaga talu ai nei, e lelei le tulaga o le auina atu i fafo a Saina, faʻafeiloaʻi avanoa tau atinaʻe maketi.

1) O le faʻafitauli faʻapitoa lautele o moli i fafo ma fale gaosi oloa e maualuga atu, ma o le faʻaaogaina faʻapitoa ua tuai
O le tulaʻi mai o le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o auala ma manatu o faʻapogai malamalama masani, ma ua avea ma taʻiala fou mo le atinaʻeina o tekonolosi moli, lea e faigofie ona faʻafetaui i le suiga o le siosiomaga o mea laiti eletise e pei o moli fale ma moli faʻatau. , o lea na faʻafeiloaʻi ai se faʻaleleia tele o le manaʻoga o maketi i le taimi muamua, ma o le tulaga matua o pisinisi e maualuga atu.I se faʻatusatusaga, i fafo, faʻamalama fale gaosi oloa e masani ona faʻaaogaina i auala faʻapitonuʻu, fale gaosi oloa ma isi faʻaoga tetele, o le malosi e masani ona tele, ma o le malosi atoa o moli fale ma pisinisi e maualalo.O fafo, faʻamalama faʻamalama vevela mamanu faʻamalosi e faʻamaoni, paleni le mamafa o le mamafa ma le vevela vevela, malamalama lelei, mautu ma isi mataupu ua avea ma faʻafitauli faʻapitoa i le alamanuia, o le aotelega o le faʻaaogaina o tekonolosi ma le suiga o le faagasologa ua tuai.
2) Le alualu i luma tekinolosi LED ma le manatu faʻavaomalo o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaleleia o le televave o le tuputupu aʻe o le faʻalauiloaina o moli i fafo ma fale gaosi oloa a Saina.
Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi LED ma le manatu o le carbon neutrality avea ma se maliega faavaomalo, faʻataʻitaʻiga faʻamalamalamaga faʻamalamalamaga faʻapipiʻi ua faasolosolo malie ona faʻalauteleina i fafo, moli fale gaosimea ma isi fanua, faʻafeiloaʻi avanoa tau atinaʻe maketi.
3) O moli atamai e maua ai le tele o manaʻoga maketi
I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le atinaʻeina malosi o le Initaneti o mea e fesoʻotaʻi ma tekonolosi, faʻafetai i meatotino semiconductor o le LED, o mea faʻamalama LED ua faasolosolo malie lava ona avea ma vaʻavaʻa ma fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻamatalaga, e maua ai le tele o avanoa mo oloa moli atamai.O uiga o le semiconductor LED ma le alualu i luma faatekinolosi ua mafai ai ona tuʻuina atu se fofo atoatoa mo le puleaina o moli mo le tele o vaega.E le gata i lea, o le taʻitaʻia e fetaui ma le pulea e pei o masini semiconductor ma e mafai ona faʻapupulaina i le 10% o le malamalama, ae o le tele o moli faʻamalama e mafai ona oʻo atu i le 30% o le malamalama atoatoa.Ole la'ititi la'ititi ole fa'alumaina atamai fa'aLED e maua ai se auala taua mo moli i luga ole mana'oga, fa'atonutonuina tau o le tamaoaiga ma fa'asaoina le malosi.I le aotelega, o lamepa atamai ua maua ai le tele o manaoga tau maketi mo moli LED.
4) Faʻamalamalamaga o laʻau, moli taʻaloga, moli faʻamalama, ma isi


Taimi meli: Ian-11-2024