• fou2

2020 Ta'ita'i fa'apogai malamalama - E alu ma oe le ShineOn

O le tausaga 2020 na molimauina ai le tele o le malosi o le natura.I le faagasologa o le toe fetuunaiga i le va o le tagata ma le natura, o le Guangzhou International Lighting Exhibition, lea na tolopoina mo le toeitiiti atoa le tolu masina, na iu lava ina amata.O le ShineOn o lo'o mulimulita'i pea i le auala fa'apitoa o le 'moila maloloina'.I le avea ai ma 'ta'ita'i puna malamalama maloloina', ShineOn fa'aalia oloa o lo'o taula'i i le tautuaina o mana'oga o tagata fa'atau mo puna'oa malamalama maualuga.

Pazhou Exhibition Hall 10.2 C02 o le fale o ShineOn, lea e faʻaalia ai le tele o faʻasologa o oloa susulu.

swdd

 

O le ShineOn na fa'atūina le fa'ata'ita'iga atoa o alaleo o moli soifua maloloina i le amataga o le 2016, ma ta'imua i le fa'aaliaina o oloa uma o alaleo i le 2017. O lea ua fa'aauau pea ona polesi ma tu'u i totonu o fa'asologa mata'utia e fa: Fa'asologa o mata, Fa'asologa o mata-puipuiga. , Sunshine series, ma ata tifaga ma televise.O fa'asologa e fa e fa'avae i luga o mana'oga o tagata fa'atau ma fa'ata'ita'iga fa'atatauga fa'atatau, tu'uina atu ta'aloga i tulaga lelei 'ese'ese o le fa'asologa o moli alaleo atoa.O le uiga masani o le maualalo o le faʻaaogaina o le eletise ma sili atu le soifua maloloina.

* O le Ra98 Kaleidolite faʻasologa o loʻo i ai le lelei o le lanu maualuga, faʻamaoni maualuga ma maualuga le saturation.
* O le faasologa o le puipuiga o mata o loʻo i ai uiga o le faʻaauau pea o le mataʻutia ma le malamalama lanumoana maualalo.
E masani ona faʻaaogaina i le aʻoaʻoina o vaaiga e sili atu le puipuia o mata.
*O le fa'asologa o le susulu o le la e sili atu ona lanu lanu ona o lona fusi viole e latalata i le la.
E masani ona faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga e pei o le tuputupu aʻe o laʻau, sterilization ma le antibacterial.
*O le faʻasologa o moli o le potu e iai le TLCI index maualuga, lea e talafeagai mo ata faʻapipiʻi moli talosaga.

yyyymmmm

O oloa COB o se tasi o oloa autu a ShineOn.O le pipii atu i le manatu o le maualuga, maualuga-faʻatinoga, ma le soifua maloloina faʻapogai punaʻoa, ua faʻasolosolo faʻataʻitaʻiina faʻata alumini COB faʻasologa, sima COB faʻasologa, faʻasologa atoa o alaleo COB, ma fetuutuunai vevela COB faasologa e fetaui ma tagata faʻatau eseese Talosaga manaʻoga.

* Alumini COB faʻasologa o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le malamalama ma le maualuga o le faʻafefe;
* Ceramic COB faʻasologa o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le mamafa o le teteʻe ma leai se lamatiaga o le faʻamaʻiina;
*O le faʻasologa atoa o alaleo COB o loʻo i ai le lelei o le faʻaleagaina o le moli lanumoana, maualuga le malamalama, ma le lanu e aunoa ma se faʻalavelave;
*O oloa fa'asologa o le COB lanu lanu e maua ai le lelei o le lautele o le fa'aogaina o le eletise, lautele o le fetuutuunaiga o le vevela lanu, maualuga CRI ma le maualuga o le malamalama.E mafai ona faʻaaogaina i vaaiga eseese e pei o moli fale, moli faʻatau faleoloa, falemataʻaga, taʻaloga, ma isi.

wqsx

Le suiga lanu o SHINEON fetuutuunai vevela COB fa'asologa fa'asologafdsdwI le vaaiga lava e tasi, e faʻatusatusa aʻafiaga CRI eseese

Ole 'au R&D fa'apolofesa a le ShineOn e maua ai se fa'amaoniga malosi mo le fa'avasegaina o oloa ma fa'asologa o fa'asologa e tele, e pei ole fa'asologa o UV oloa fou, fa'asologa o telefoni fe'avea'i, fa'asologa o le DOB module, ma isi, o lo'o i ai le tele o fa'aoga maketi.Faʻavae i luga ole R & D malosi a ShineOn ma gafatia gaosiga, e mafai ona matou tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo faʻapitoa mo faʻamatalaga malamalama faʻapitoa.

yyyymymmymymmym
ymymymymymymmmmmmmmm

Taimi meli: Nov-11-2020